• سه‌شنبه / ۳۰ آذر ۱۴۰۰ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1400093023395
  • خبرنگار : 50182

این افراد در "قصرشیرین" امروز از خانه خارج نشوند

این افراد در "قصرشیرین" امروز از خانه خارج نشوند

ایسنا/کرمانشاه کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه با اشاره به قرارگیری هوای شهرستان قصرشیرین در وضعیت "بحران" گفت: گروه های حساس در این شهرستان امروز نباید از منزل خارج شوند.

یحیی ذائبی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به وضعیت بحرانی هوا در قصرشیرین گفت: متاسفانه به دلیل ورود گردو غبار به استان وضعیت هوای این شهرستان در وضعیت بحرانی قرار گرفته است.

وی افزود: در این وضعیت پروتکل های خاصی برای گروه های حساس داریم که باید رعایت شود.

ذائبی گفت: در شرایط بحرانی هوا، الزامی است که گروه های حساس شامل بیماران قلبی و عروقی، سالمندان، مادران باردار و کودکان زیر پنج سال از منزل خارج نشوند.

کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه افزود: همچنین بیماران مبتلا به فشار خون و دیابت و یا بیمارانی که داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی مصرف می کنند هم در شمار گروه های حساس هستند که الزامی است در این شرایط در منزل بمانند.

ذائبی تصریح کرد: در شرایط بحرانی سایر افراد هم باید فعالیت و زمان حضور در فضای باز را به شدت کاهش داده و حتما از ماسک استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: ماسک های سه لایه عموما کاربرد چندانی در برابر گردو غبار ندارد، چرا که برخی از این ذرات از یک میکرون هم قطرشان کمتر بوده و از این ماسک ها عبور می کنند.

این کارشناس بهداشت محیط تصریح کرد: افراد باید در این شرایط از ماسک های فیلتر دار مانند ماسک N95 استفاده کنند.

ذائبی به وضعیت هشدار هوا در شهرستان های اسلام آبادغرب و سرپل ذهاب هم اشاره کرد و افزود: در این شهرستان ها هم طبق پروتکل های موجود الزامی است که گروه های حساس از فعالیت سنگین و حضور طولانی مدت در فضای باز خودداری کنند.

وی افزود: همچنین در این شهرستان ها سایر افراد هم باید مدت حضور و فعالیت خود در فضای باز را کاهش دهند.

این کارشناس بهداشت محیط در ادامه مصرف مایعات و سبزیجات و انواع میوه را در شرایط بروز گرد و غبار برای حفظ سلامت بدن بسیار مفید دانست و افزود: همچنین توصیه می شود افراد در این شرایط از انجام ورزش های سنگین اجتناب کنند.

ذائبی بر گردگیری منظم منزل در روزهای همراه با گردو غبار هم تاکید کرد و افزود: توصیه می شود حتی روزانه دو نوبت غبار از روی وسایل کنار زده شود تا آلودگی برای افراد ایجاد نکند.

وی افزود: افراد در خودرو هم باید در این روزها شیشه ها را بالا کشیده، مگر در زمانی که خودرو پرسرنشین باشد که به دلیل شرایط کرونایی باید تهویه لازم برقرار شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha