• چهارشنبه / ۱ دی ۱۴۰۰ / ۱۳:۲۰
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1400100100481
  • منبع : روابط عمومی برنامه

نمایشگاه بانوی بی‌نشان برپا می‌شود

نمایشگاه بانوی بی‌نشان برپا می‌شود

نمایشگاه بانوی بی‌نشان روایتی از غربت خاندان عصمت و طهارت(ع) با بخش‌هایی همچون تهاجم فرهنگی و ایثار شهدای مدافع حرم برپا می‌شود.

به گزارش ایسنا، در این نمایشگاه، نمادهای مذهبی مانند خانه کعبه، قبرستان بقیع، کوچه بنی هاشم، سقیفه، خانه حضرت زهرا(س) و... هم برپا خواهد بود و در زمان حضور بازدیدکنندگان در هر بخش، یک نفر به عنوان راوی، درباره حادثه تاریخی مستند در کتب شیعی و سنی مربوط به این نمادها توضیح می‌دهد.

نمایشگاه به دور از هرگونه مطالب تفرقه برانگیز میان شیعیان و برادران اهل تسنن است.

نمایشواره بانوی بی‌نشان همزمان با ایام شهادت حضرت زهرا(س) از ۵ تا ۱۶ دی ماه مصادف با ایام فاطمیه دوم از ساعت ۱۸ در اتوبان امام علی(ع) جنوب به شمال بعد از خیابان خاوران خروجی گلشناس برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای جهت تهیه بلیت رایگان به سایت BANOYEBINESHAN.IR مراجعه نمایند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha