• سه‌شنبه / ۷ دی ۱۴۰۰ / ۱۳:۱۰
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400100704827
  • خبرنگار : 30054

طرز تهیه کیک ساده و شکلاتی به همراه مواد لازم

طرز تهیه کیک ساده و شکلاتی به همراه مواد لازم

کیک‌ها و شیرینی‌ها گل سرسبد مهمانی‌ها و مجالس مختلف علی الخصوص مناسبت‌هایی مثل تولد و مراسم ازدواج هستند. تنوع کیک‌ها باعث شده که آنها به یکی از جذاب‌ترین خوراکی‌ها تبدیل شوند و تقریباً هر ذائقه و سلیقه‌ای می‌تواند کیک دلخواه خود را پیدا کند.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام آف دکور، پختن کیک کار دشواری نیست، فقط کافی است که مواد لازم برای تهیه کیک را آماده کنید و با رعایت چند نکته که در این مطلب به آن اشاره‌ می­ کنیم یک کیک خانگی خوشمزه تهیه کنید.

یکی از محبوب­ترین کیک­ها، کیک ساده اسفنجی است که پایه و اساس تهیه بسیاری از کیک­‌ها می‌باشد. اگر طرز تهیه کیک ساده را آموزش ببینید دیگر تهیه کیک برای شما دشوار نخواهد بود.

کیک‌ها می­‌توانند یک وعده عصرانه جذاب در فصل سرد زمستان و پاییز برای شما فراهم کنند و در کنار یک نوشیدنی گرم خوردن آنها لذت بخش‌تر خواهد بود. نیازی نیست که برای تهیه کیک حتماً به فروشگاه‌ها و یا قنادی‌ها مراجعه کنید، بلکه می‌توانید با مواداولیه کاملا ساده یک کیک خوشمزه تهیه کنید.

ابتدا مواد لازم برای تهیه کیک ساده را مشاهده خواهید کرد که با نسبت‌های دقیقی کنار یکدیگر قرار گرفته‌­اند تا یک کیک برای ۴ نفر تهیه شود. اگر تصمیم گرفتید کیک را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با در نظر گرفتن نسب‌­های بین مواد اولیه مقدار آنها را تغییر دهید.

پس از آن طرز تهیه کیک ساده را به شما آموزش می‌دهیم و در صورتی که این کیک پایه را تهیه کردید با تزیین کیک می‌توانید در پذیرایی خود از مهمان‌ها سنگ تمام بگذارید.

مواد لازم برای تهیه کیک ساده

  • آرد: دو لیوان
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • شیر: یک لیوان
  • وانیل: نصف قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر: دو قاشق چای خوری
  • روغن مایع: نصف لیوان
  • شکر: یک لیوان

طرز تهیه کیک ساده

برای تهیه کیک خوشمزه و ساده در اولین مرحله باید تخم مرغ را داخل کاسه شکسته شده و مقداری شکر و روغن مایع اضافه کنید و با همزن برقی تا جایی که شکر حل شود هم بزنید.

پس از آن داخل یک ظرف دیگر آرد و وانیل و بیکینگ پودر را با دیگر ترکیب کنید و از الکل سه مرتبه رد کنید تا کاملاً نرم و صاف یک دست شود و مواد را به بقیه محتویات خود اضافه کنید و مخلوط کنید.

هم زدن شما باید به گونه‌ای باشد که پودری به حالت گلوله‌ای باقی نمانده باشد. اکنون مایه کیک شما آماده شده و می‌توانید بقیه مراحل را انجام دهید.

حالا باید یک قالب کیک مناسب برای تهیه کیک خود انتخاب کنید که می‌تواند مستطیلی، مربع، دایره و یا هر شکل دیگری باشد. اگر قالب مستطیلی بود باید ارتفاع برای این مقدار مواد ۳۲ سانتیمتر باشد.

سپس داخل قالب را چرب کنید و مقداری آرد بپاشید و کاغذ روغنی قرار دهید و مواد کیک خود را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید و چند مرتبه روی سطح صاف بزنید تا هوای داخل کیک برطرف شود.

بهتر است کمی قبل از اینکه محتویات کیک را داخل فر قرار دهید آن را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا فضای داخلی آن گرم و آمده باشد و قالب کیک را داخل آن بگذارید و در فر را ببندید و زمان آن را روی ۳۰ یا ۴۰ دقیقه تنظیم کنید تا بپزد.

برای اینکه چک کنید کیک پخته یا نه، خلال دندان یا چوب کبریت داخل آن فرو برده و بیرون بیاورید. اگر کیک به آن نچسبیده بود یعنی پخته و آماده سرو کردن می‌باشد.

بعد از اینکه پخت، کیک را از فر درآوردید و چند دقیقه منتظر بمانید تا خنک شود و بعد آن را از قالب جدا کنید و به اندازه دلخواه برش زده و تزئین کنید.

طرز تهیه کیک ساده و شکلاتی به همراه مواد لازم

طرز تهیه کیک شکلاتی

همانطور که گفتیم کیک ساده پایه و اساس پختن بیشتر کیک‌ها است. حالا که آن را یاد گرفتید اگر به مواد پودری کیک توضیح داده شده، یعنی به آرد، بیکینگ پودر و وانیل یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو هم اضافه کنید و بعد الک کنید و با محتویات مخلوط کنید می‌توانید کیک کاکائویی داشته باشید. اگر تمایل داشتید می‌توانید داخل این مواد گردو هم بریزید یا اینکه موقع تزیین بین دو لایه کیک گردو بریزید.

طرز تهیه کیک ساده و شکلاتی به همراه مواد لازم

تزیین کیک

اگر تصمیم گرفته‌اید که برای مهمانی یا مناسبت خاصی کیکی که تهیه کرده‌اید را خودتان تزیین کنید می‌توانید برای تزیین هر کدام از کیک‌های مختلف مثل کیک شکلاتی، کیک اسفنجی، کیک کاکائویی و کیک وانیلی از موادی که گفته می­‌شود، استفاده کنید.

معمولاً برای تزیین کیک از خامه قنادی، گردو، موز و یا میوه های دیگر و همچنین پودر کاکائو و پودر قهوه استفاده می‌کنند. علاوه بر اینها شما می‌توانید از بیسکوییت‌های شکلاتی و دراژه هم برای تزئین کیک استفاده کنید.

توجه داشته باشید که حتماً کیک خنک شود و بعد آن را تزیین کنید.

با اینکه پختن کیک کار بسیار ساده‌ای است اما با توجه به یکسری نکات ریز می‌توانید کیک حرفه­‌ای‌تری تدارک ببینید.

خیلی‌ها از پف نکردن کیک گله دارند. برای اینکه کیک شما خوب پف کند بهتر است همه محتویات پودری که داخل آن مصرف می‌شود، ۳ بار الک شوند و خوب با هم مخلوط شوند.

همچنین مواد کیک را بیش از حد و یا کمتر از حد ممکن هم نزنید تا خوب پف کند و به هیچ عنوان در ۲۰ دقیقه ابتدایی پختن کیک در فر را باز نکنید تا خوب پف کند و ظاهر بهتری داشته باشد.

انتهای رپرتاژ آگهی 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha