• چهارشنبه / ۸ دی ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۴
  • دسته‌بندی: صنفی، فرهنگی
  • کد خبر: 1400100805709
  • خبرنگار : 71567

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت خبر داد

تمامی امکانات رفاهی موجود را برای حضور دانشجویان به کار گرفته‌ایم

تمامی امکانات رفاهی موجود را برای حضور دانشجویان به کار گرفته‌ایم

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با بیان اینکه در مجموع ۴۵۴ خوابگاه در دانشگاه ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور وجود دارد،‌گفت:با توجه به لزوم برگزاری کلاس‌های سال تحصیلی به صورت حضوری، تمامی امکانات رفاهی موجود را برای حضور دانشجویان به کار گرفته ایم.

به گزارش ایسنا، دکتر عباس شیراوژن با اشاره به وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور، اظهار کرد: معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با شناسایی اهم مشکلات رفاهی و معیشتی دانشگاه ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور و با توجه به لزوم برگزاری کلاس‌های سال تحصیلی به صورت حضوری، تمامی امکانات رفاهی موجود را به کار گرفته است.

دکتر شیراوژن با بیان اینکه در حال حاضر ۴۲۹ خوابگاه دانشجویی مجردی با ظرفیت ۸۳۹۰۱ نفر و متراژ ۱۷۳.۷۰۴.۱ مترمربع و ۲۵ خوابگاه متأهلی با ظرفیت ۷۹۸ واحد/ سوئیت و متراژ۷۳.۳۵۳  مترمربع در کشور فعال است، گفت: در مجموع ۴۵۴ خوابگاه با ظرفیت ۸۴۶۹۹ نفر و متراژ ۱.۷۷۷.۵۲۶مترمربع در دانشگاه ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور وجود دارد.

وی بهره‌برداری  ۱۰ پروژه خوابگاه دانشجویی مجردی با ظرفیت ۴۸۳۵ نفر و متراژ ۸۶۰۷۲ مترمربع، خریداری پنج ساختمان به عنوان خوابگاه دانشجویی مجردی با ظرفیت ۸۸۸ نفر و متراژ ۱۱۲۰۰ مترمربع تکمیل ۳ پروژه خوابگاه دانشجویی مجردی نیمه‌تمام با ظرفیت ۴۵۴ نفر و متراژ ۹۶۰۰ مترمربع، ۳۱ پروژه خوابگاه دانشجویی مجردی در دست احداث با ظرفیت ۱۱۰۹۸ نفر و متراژ ۱۹۷۳۲۸ مترمربع، هشت پروژه خوابگاه دانشجویی متأهلی در دست احداث با ظرفیت ۲۷۹ واحد/ سوئیت و متراژ ۲۹۷۰۰ مترمربع را از  مجموعه اقدامات انجام شده و در دست اقدام معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت اعلام کرد.

به گزارش وبدا، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در پایان عنوان کرد: تمام تلاش اداره کل دانشجویی وزارت بهداشت ایجاد فضای مناسب و مطلوب برای حضور حداکثری دانشجویان در دوران پسا کرونا خواهد بود، تلاش برای رفع کمبودهای رفاهی به قوت در حال انجام است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha