• سه‌شنبه / ۱۴ دی ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۹
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1400101410421
  • منبع : نمایندگی ایلام

استاندار ایلام:

شورای اقامه نماز نباید صرفا به جلسه‌ای برای ارائه گزارش محدود شود

شورای اقامه نماز نباید صرفا به جلسه‌ای برای ارائه گزارش محدود شود

ایسنا/ایلام استاندار ایلام گفت: شورای اقامه نماز نباید صرفا به جلسه‌ای برای ارائه گزارش محدود شود، بلکه باید با تدوین برنامه با افق دید بلند مدت زمینه توسعه زیر ساخت‌های فیزیکی و فرهنگ‌سازی مناسب جهت اقامه نماز در مجموعه اداری و خصوصی استان را فراهم آورد.

«حسن بهرام‌نیا» در اولین جلسه ستاد اقامه نماز استان که با حضور مشترک استاندار و نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، اظهار کرد: اقامه نماز آثار مثبتی هم در درون انسان جهت موزون شدن و هم آثار بیرونی بر افراد و محیط اجتماعی دارد و  نماز نه تنها قرب و نزدیکی به خداوند را برای انسان به ارمغان می‌آورد بلکه تاثیرات آن در زندگی فردی و اجتماعی و بهبود زندگی آدمی نقش بسزایی دارد و بی شک با پرپا داشتن آن، جامعه را به سوی کمال و سعادت پیش می برد.

وی  با بیان اینکه دایر کردن نمازخانه در سطح بیمارستان‌ها که مراجعه‌کنندگان زیادی دارند، باید الزامی شود، از مدیران استان خواست زیرساخت‌های اقامه نماز در محیط های اداری و عمومی را فراهم آورند، تاکید کرد: بعضی از اتوبوس‌ها در سفرهای خارج استان برای اقامه نماز صبح مسافران توقف نمی‌کنند که اداره حمل و نقل باید نظارت‌هایش را در این زمینه بیشتر کند.

استاندار ایلام با تاکید بر اینکه در مسافرخانه‌های بین راهی متاسفانه مکان‌های نامناسبی را برای اقامه نماز اختصاص می دهند که به اداره میراث فرهنگی و حمل و نقل پایانه ها باید نسبت به رفع این مشکل اقدامات لازم را انجام دهند.

وی تاکید کرد:اعزام روحانیون برای اقامه نماز در ادارات تنها توسط سازمان تبلیغات انجام می‌گیرد و  ادارات دولتی و شرکت های خصوصی حق الزحمه روحانیون را در یک حساب واحد به صورت متمرکز پرداخت کنند.

بهرام نیا با بیان اینکه شورای اقامه نماز نباید صرفا به جلسه‌ای برای ارائه گزارش محدود شود، بلکه باید با تدوین برنامه با افق دید بلند مدت زمینه توسعه زیر ساخت های فیزیکی و فرهنگ سازی مناسب جهت اقامه نماز در مجموعه اداری و خصوصی استان را فراهم آورد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha