• چهارشنبه / ۱۵ دی ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۷
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1400101511287
  • منبع : باشگاه دانشجویان

وبینار «آشنایی با مخابرات کوانتومی» برگزار می‌شود

وبینار «آشنایی با مخابرات کوانتومی» برگزار می‌شود

انجمن علمی بین‌رشته‌ای فیزیک، ریاضی و فلسفه علم (ژرفا) دانشگاه صنعتی شریف، وبینار «آشنایی با فناوری‌های کوانتومی» را با موضوع مخابرات کوانتومی برگزار می کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، افزایش سرعت محاسبات در کامپیوترهای کوانتومی، باعث می‌شود مسئله‌هایی که پیشتر برای حل آن‌ها زمان طولانی مورد نیاز بود در زمان بسیار کمتری حل شوند. از جمله این مسائل می‌توان به مسئله‌ شکستن قفل پیام‌هایی که به صورت رمزدار مخابره می‌شوند اشاره کرد که با استفاده از کامپیوترهای کوانتومی می‌توان سخت‌ترین قفل‌های مورد استفاده در مخابرات کلاسیک را در زمان بسیار کمتری شکست. سوالی که اینجا می‌توان مطرح کرد این است که آیا مکانیک کوانتومی روشی برای رمزنگاری ارائه می‌دهد که حتی با کامپیوترهای کوانتومی نیز نتوان آن‌ها را به راحتی رمزگشایی کرد؟ پاسخ این سوال مثبت است که در این برنامه  با روش‌های رمزنگاری و توزیع کلید کوانتومی آشنا خواهیم شد.

این برنامه با حضور و ارائه دکتر مهدی رمضانی ـ دانشکده‌ی فیزیک (آزمایشگاه اپتیک کوانتومی) دانشگاه صنعتی شریف، روز چهارشنبه ۱۵ دی‌ماه ساعت ۱۸ به صورت آنلاین برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام به لینک https://zharfa90.ir/taraadars/qm مراجعه کنند.

وبینار «آشنایی با مخابرات کوانتومی» برگزار می‌شود

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha