• چهارشنبه / ۲۲ دی ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۵
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1400102216339
  • منبع : نمایندگی اردبیل

طی 24 ساعت گذشته؛

افزایش بستری‌های کرونایی در اردبیل / یک فوتی جدید

افزایش بستری‌های کرونایی در اردبیل / یک فوتی جدید

ایسنا/اردبیل در ۲۴ ساعت گذشته 23 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و یک نفر جان خود را از دست داد.

در ۲۴ ساعت گذشته 23 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و یک نفر جان خود را از دست داد.

مجموع واکسن تزریق شده در استان اردبیل در سه نوبت اول، دوم و سوم نیز یک میلیون و 856 هزار و 981 واکسن بوده است که از این تعداد 911 هزار و 595 واکسن مربوط به نوبت اول، 796 هزار و 064 واکسن مربوط به نوبت دوم و 149 هزار و 322 واکسن مربوط به نوبت سوم می‌باشد.

همچنین 17 بیمار کرونایی نیز با بهبودی نسبی از بیمارستان‌های استان اردبیل مرخص شدند.

در حال حاضر شمار کل بیماران بستری در استان اردبیل 89 نفر است که از این تعداد 21 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه ICU قرار دارند.

هم‌اکنون شهرستان‌های پارس‌آباد و اصلاندوز در وضعیت زرد و شهرستان‌های بیله‌سوار، مشگین‌شهر، اردبیل، نیر، گرمی، نمین، سرعین، کوثر، خلخال در وضعیت آبی قرار دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha