• شنبه / ۲۵ دی ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۵
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1400102518208
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان:

به هیچ عنوان با بستن مرزها موافق نیستیم/ افراد با تست مثبت کرونا مجاز به ورود به ایران نیستند

به هیچ عنوان با بستن مرزها موافق نیستیم/
افراد با تست مثبت کرونا مجاز به ورود به ایران نیستند

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان در ستاد استانی مدیریت و مقابله با کرونا گفت: در رابطه با مرزها به هیچ عنوان با بستن مرزها موافق نیستیم زیرا استان ما یک استان مرزی و اقتصادی است بنابراین بستن مبادی ورودی متصور نیست.

به گزارش ایسنا- حسین مدرس خیابانی افزود: افراد با تست مثبت کرونا مجاز به ورود به ایران نیستند و اگر این افراد ایرانی هستند قرنطینه می‌شوند و اگر اتباع خارجی‌اند به کشورشان بازگردانده می‌شوند.

مدرس خیابانی با بیان این‌که باید از واکسن‌های در دسترس برای تزریق دُز سوم استفاده کرد ادامه داد: بهترین واکسن موجودترین آن‌ است.

وی با بیان اینکه بیشترین آسیب را در پیک‌های کرونا در بین مردم اصناف و فعالان اقتصادی دیدند تاکید کرد: نیاز است که همت بیشتری برای تزریق دُز سوم داشته باشیم.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: تزریق واکسن کرونا از طریق گروه‌های قشری راه موثرتری برای افزایش پوشش واکسیناسیون است که باید این امر را از طریق اصناف، ادارات و گروه‌های شغلی در این استان دنبال کنیم.

مدرس خیابانی بیان کرد: وضعیت سیستان و بلوچستان در مدیریت کرونا مناسب بوده اما باید توجه بیشتری به تزریق دُز سوم داشت.

وی با اشاره به رعایت پروتکل‌های بهداشتی افزود: کماکان وضعیت شکننده است و همه نگران فرارسیدن ایام پایانی سال، مسافرت‌ها و خریدها هستیم.

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: باید تلاش کرد این وضعیت موجود را حفظ کنیم و تنها راه آن تزریق دُز سوم است بنابراین باید تزریق این دُز در استان افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به موفقیت طرح شهید سلیمانی در واکسیناسیون کرونا گفت: با استفاده از این طرح براحتی می‌توانیم دُز سوم را افزایش دهیم و از ظرفیت نیروهای بسیجی و مردمی استفاده کنیم.

مدرس خیابانی ادامه داد: در دُز سوم کرونا در کشور، سیستان و بلوچستان نصف میانگین متوسط کشوری تزریق داشته و فاصله زیادی با میانگین ملی داریم که نیاز است همت بیشتری در این امر داشته باشیم.

وی با اشاره به تلاش‌های انجام شده در مدیریت ویروس کرونا افزود: کماکان اعلام خطر باید کرد چرا که این فضای آرامشی که داریم نتیجه تلاشی بوده که در این مدت شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha