• شنبه / ۲۵ دی ۱۴۰۰ / ۱۸:۲۳
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1400102518593
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان:

تبدیل دانش به تولید مورد توجه پارک علم و فناوری باشد/ محصولات استان هویت مستقل ندارند

تبدیل دانش به تولید مورد توجه پارک علم و فناوری باشد/
محصولات استان هویت مستقل ندارند

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: تبدیل دانش به تولید و ایجاد اشتغال پایدار ۲ نقشی است که برای پارک علم و فناوری مورد انتظار است.

به گزارش ایسنا- حسین مدرس خیابانی در نشست با رییس مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس با بیان اینکه محصولات سیستان و بلوچستان هویت مستقل ندارند تاکید کرد: خرمای استان به اسم خرمای مضافتی بم، موز تولید این استان به اسم موز پاکستان و ماهی و تن ماهی منطقه را به اسم شیلات بوشهر و بندرعباس می‌شناسند.

استاندار در ادامه گفت: پارک علم و فناوری باید در توسعه استان سهم و نقش داشته باشد و بر این اساس هر مجموعه‌ای که سهمی در توسعه نداشته باشد جایگاهی نخواهد داشت.

وی افزود: پارک علم و فناوری افتخاری برای سیستان و بلوچستان است و در بحث پلتفرم‌ها و مارکت پلیس‌ها برای دسترسی به بازارهای صادراتی اقدامات خوبی توسط پارک علم و فناوری انجام شده اما این مجموعه باید در حل مشکلات در شهرک‌های صنعتی و واحدهای تولیدی نیز ورود کند.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: برندینگ و بازاریابی برای محصولات استان ماموریتی است که برای پارک و علم و فناوری تعریف کرده‌ام چرا که به لحاظ برندینگ برای محصولات استان فوق العاده خلاء داریم و تمام محصولات منطقه را به اسم جاهای دیگر می‌شناسند.

مدرس خیابانی با بیان اینکه فروش محصول خرمای سیستان و بلوچستان به صورت عادی اقتصادی نیست و پارک علم و فناوری باید برای فرآوری این محصول ورود پیدا کند تصریح کرد: در سایر محصولات استان از جمله موز و میوه‌های گرمسیری، صنایع دستی ، شیلات و گیاهان دارویی نیز باید کمک کند.

وی با بیان اینکه ورود پارک علم و فناوری در حوزه بحران در سیستان و بلوچستان نیز ضرورت دارد افزود: موضوع بحران و سیلاب‌های فصلی در جنوب و ریزگردها در شمال استان و تبخیر آب چاه نیمه‌ها از مسائلی است که هر حوزه دانشی و علمی که در این مباحث ورود و این موارد را حل کند همه حمایت‌ها را برای این نهاد علمی انجام خواهیم داد.

استاندار سیستان و بلوچستان اظهارداشت: به لحاظ پرداخت تسهیلات برای محرومیت‌زدایی، اشتغالزایی، اشتغال روستایی و صنایع کوچک هیچ گونه محدودیتی نداریم و به دنبال تقاضا برای اعطای تسهیلات هستیم و در اعطای زمین به اندازه فعالیتی که انجام خواهد شد و صدور مجوزهای لازم حمایت و پشتیبانی خواهیم کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha