• یکشنبه / ۲۶ دی ۱۴۰۰ / ۱۱:۱۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400102619051
  • خبرنگار : 50467

رقابت‌های فوتبال زیر ۱۵ سال خراسان شمالی به ایستگاه آخر نزدیک می‌شود

رقابت‌های فوتبال زیر ۱۵ سال خراسان شمالی به ایستگاه آخر نزدیک می‌شود

ایسنا/خراسان شمالی دبیر هیئت فوتبال خراسان شمالی با اشاره به رقابت‌های فوتبال زیر ۱۵ سال «جام مهر» در استان گفت: این مسابقات تا کنون طی ۱۴ هفته برگزار شده و به ایستگاه آخر نزدیک می‌شود.

محمد شاهدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: درحالی که ۱۴ هفته ازاین رقابت‌ها پشت سر گذاشته شده است، تیم‌های پدیده ماهان بجنورد و پاسارگاد شیروان با ۳۵ امتیاز و فاتح اسفراین نیز با ۳۰ امتیاز به ترتیب در جایگاه اول تا سوم جدول رده بندی لیگ ۱۶ تیمی قرار دارند.

شاهدی افزود: در هفته پایانی، پدیده ماهان میهمان تیم فاتح اسفراین و تیم پاسارگاد شیروان نیز درشیروان میهمان همنام سپاهان است.

وی با بیان اینکه یک هفته به پایان این مسابقات باقی مانده است، ادامه داد: تمامی دیدارهای هفته پایانی به صورت همزمان برگزار می‌شود و همچنین بدلیل حساسیت بالایی که این دو بازی دارد از داوران باتجربه و ناظر ویژه هیئت فوتبال استان استفاده خواهد شد.

گفتنی است تیم‌هایی که در رده اول تا هشتم جدول قرار گرفته‌اند به سوپر لیگ زیر ۱۵ سال استان راه یافته و تیم‌های نهم تا شانزدهم جدول رده بندی، در دسته اول زیر ۱۵ سال استان به رقابت خواهند پرداخت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha