• پنجشنبه / ۳۰ دی ۱۴۰۰ / ۱۰:۳۶
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1400103022586

اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا در استان کرمان

اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا در استان کرمان

ایسنا/کرمان فرمانده انتظامی استان کرمان از اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا با محوریت پلیس امنیت اقتصادی و کشف بیش از 37 میلیارد ریال انواع کالای قاچاق در استان خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل پایگاه خبری پلیس سردار عبدالرضا ناظری بیان کرد: مبارزه با قاچاق کالا در سال "تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی " به عنوان یکی از سرفصل های مهم مأموریتی در برنامه ریزی های عملیاتی پلیس می باشد که این مهم با جدیت در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی استان  قرار گرفت.

وی افزود: در این خصوص با هماهنگی های انجام شده در مجموعه انتظامی استان، در اجرای این طرح  انواع کالاهای قاچاق شامل: فرآورده های نفتی، مواد خوراکی ، پوشاک، لوازم آرایشی و بهداشتی، تجهیزات رایانه ای و ... به ارزش بیش از 37 میلیارد ریال کشف و  25 دستگاه خودرو توقیف شد.

 فرمانده انتظامی استان تصریح کرد: طرح مبارزه با قاچاق کالا به مدت 4 روز در سطح استان اجرا و طی این طرح 52 متهم دستگیر شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha