• دوشنبه / ۴ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۵:۵۱
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1400110402873
  • منبع : پژوهشکده گیاهان دارویی

اثر عصاره "باریجه" بر درد

اثر عصاره "باریجه" بر درد

باریجه از گیاهان علفی، پایا و بزرگ است. نام‌های دیگر این گیاه دارویی بالیجه، بالانبو، بارزد، قنه، قاضی، قاسی، قاصنی، قاسنی هستند. برگ‌های باریجه به برگ‌های چنار شباهت دارد. گل‌های به رنگ زرد دارد و ساقه گیاه باریک و استوانه‌ای شکل است.

به گزارش ایسنا، اسانس روغنی و صمغ رزینی گیاه باریجه دارای خـواص آرام بخشی، ضـد اسپاسم و کاربرد های متعدد دیگری است.

عصاره گیاه باریجه دارای ترکیباتی همچون بتا پینن، آلفا پینن، میرسن، لیمونن، آلفا توجن، پاراسیمن است.

طی پژوهش های صورت گرفته مشخص شده است که عصاره این گیـاه دارای خـواص ضد باکتریایی و  ضد قارچی، ضدالتهابی  وآنتی اکسیدانی میباشد.

بر اساس اعلام پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، مشخص شده است که برخی از اعضای جنس این گیاه دارای اثر ضد دردی قابل توجهی در مقایسه با دیکلوفنـاک و مورفیـن میباشـند اثـر ضـد دردی باریجه بـه وسیله تست فرمالین در موش بـه اثبات رسیده است.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha