به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این جلسه با تدریس پیام زینالعابدینی ـ دانشجوی دکتری تخصصی صنایع غذایی گرایش شیمی ـ چهارشنبه و پنجشنبه ۲۰ و ۲۱ بهمن از ساعت ۱۸ تا ۲۱ برگزار میشود.
علاقهمندان برای ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به شناسه @fatemehrp811 یا شماره واتساپ ۹۸۹۳۶۵۴۴۶۹۴۵ پیام دهند.
روغنها و چربیها، از عوامل مهم تشکیل دهنده حیات حیوانی و گیاهی بوده و از لحاظ این که به عنوان منبع ذخیره انرژی در بدن موجودات در نظر گرفته میشوند، دارای ارزش تجاری هستند.
تکنولوژی تولید روغن خوراکی شامل مراحلی از جمله شیمی روغن، منابع روغندار، استخراج مکانیکی روغن، روغنگیری با حلال، اسیدبری روغنها، تصفیه تکمیلی روغن، هیدروژندار کردن روغن، روشهای تولید روغنهای عملگرا است.
انتهای پیام
نظرات