• چهارشنبه / ۶ بهمن ۱۴۰۰ / ۰۹:۱۱
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1400110604092
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل استاندارد استان خبر داد

صدور ۵ پروانه استاندارد برای کارگاه های طلاسازی استان کهگیلویه و بویراحمد

صدور ۵ پروانه استاندارد برای کارگاه های طلاسازی استان کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد از صدور ۵ پروانه استاندارد در سال جاری برای کارگاه های طلاسازی در استان خبر داد و گفت: طلا مشمول استاندارد اجباری بوده و تولیدکنندگان ملزم به دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد و حک کد ساخت روی مصنوعات طلا هستند.

"بهمن رحمتی" در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه نمونه هایی از طلاهای تولید شده توسط این واحدها برای آزمون به آزمایشگاه‌های همکار تایید صلاحیت شده خارج از استان ارسال شدند، افزود: بعد از آزمون نمونه‌های ارسالی و اطمینان از مطابقت آنها با استانداردهای ملی، برای ۵ نمونه با کدهای ساخت و علامت تجاری (V۶،V۵،V۴،V۳،V۲) کد شناسایی طلا صادر شد.

وی اظهارکرد: استانداردسازی طلا از اقدامات موثر در راستای حفظ حقوق مصرف کنندگان می باشد که توسط سازمان ملی استاندارد ایران در سطح ملی و به تبع آن اداره کل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد در سطح استان، انجام می شود.

به گزارش ایسنا، مدیرکل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: علاوه بر نظارت بر واحدهای تولیدی، کارشناسان این اداره کل با مراجعه به مراکز عرضه و نمونه برداری و آزمون نمونه ها، از مطابقت عیار مصنوعات فلزات گرانبها با استانداردهای مربوطه اطمینان حاصل می کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha