• شنبه / ۹ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۰:۲۶
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 1400110906097
  • منبع : باشگاه دانشجویان

نشست مجازی «کیفیت‌سنجی ژل رویال» برگزار شد

نشست مجازی «کیفیت‌سنجی ژل رویال» برگزار شد

انجمن علمی دانشجویی علوم دامی دانشگاه زنجان، جلسه مجازی با موضوع «کیفیت‌سنجی ژل رویال» برگزار کرد.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این جلسه با سخنرانی محمد رفاهی ـ کارشناس محصولات زنبور عسل، پنجشنبه هفتم بهمن ماه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ از طریق اسکای‌روم برگزار شد.

ژل رویال یک ترشح پروتئینی است که از غدد هیپوفارنکس و فک پایینی زنبور عسل کارگر خارج می شود. تنها غذایی است که در طول عمر ملکه، به او داده می شود و همچنین همه لاروهای کوچک در سه روز اول پس از اینکه از تخم خارج شدند با ژل رویال تغذیه می شوند.

ژل رویال دارای ویژگی‌های مختلف بیولوژیکی مفید برای سلامت انسان مانند خواص آنتی اکسیدانی، اثرات ضد باکتری، افزایش ایمنی و اثرات ضد تومور است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha