• شنبه / ۹ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۵:۲۶
  • دسته‌بندی: انجمن های علمی
  • کد خبر: 1400110906521
  • منبع : باشگاه دانشجویان

برگزاری نشست «معماری و انرژی»

برگزاری نشست «معماری و انرژی»

انجمن علمی دانشجویی معماری و انرژی دانشگاه کاشان، جلسه دیگری از جلسات «معماری و انرژی» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، موضوع این جلسه «بررسی فرصت‌های شغلی معماری و انرژی در ایران و کشورهای اروپایی با نگاه ویژه به کشور سوئد» است که با حضور دامون خلاقی ـ کارشناس رسمی محاسبات انرژی ساختمان در کشور سوئد و حامد مصلحی ـ کارشناس ارشد تبدیل انرژی دانشگاه فردوسی شنبه نهم بهمن از ساعت ۱۸ تا ۲۰ برپا می‌شود.

این برنامه از طریق نرم‌افزار ادوبی کانکت برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند با استفاده از آدرس https://adobe.kashanu.ac.ir:443/energy/ در آن شرکت کنند یا برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه اینستاگرام به آدرس @Easa_kashanu مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha