• سه‌شنبه / ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۳:۴۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400111209224

مدیر جهاد کشاورزی فیروزآباد خبر داد:

بهره‌برداری از اولین آزمایشگاه کشت بافت گیاهی در فیروزآباد

بهره‌برداری از اولین آزمایشگاه کشت بافت گیاهی در فیروزآباد

ایسنا/فارس مدیر جهاد کشاورزی فیروزآباد گفت: اولین آزمایشگاه کشت بافت گیاهی در این شهرستان همزمان با دهه مبارک فجر به بهره برداری می‌رسد.

سید کاظم موسوی سه‌شنبه ۱۲ بهمن در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه سیب زمینی از محصولات راهبردی در کشور است، اظهار کرد: این آزمایشگاه مجوز تولید ریز غده (مینی تیوبر) سیب زمینی به روش کشت بافت را از موسسه تحقیقات ثبت، گواهی بذر و نهال کشور دریافت کرده است. 

او افزود: ظرفیت تولید ریزغده سیب زمینی در این آزمایشگاه در طول سال یک میلیون و ۷۰۰ هزار ریزغده ۳۰-۲۰ گرمی از اراقام آگریا و سانته است.

موسوی عنوان کرد: همچنین در این آزمایشگاه تکثیر به روش کشت بافتی برخی گیاهان زینتی مانند ونوس، سانسوریا، ارکیده، زامفولیا، پاکوبا و برخی محصولات صیفی مانند فلفل دلمه رنگی و گوجه فرنگی انجام می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی فیروزآباد بیان کرد: تولید سریع و انبوه گیاهان، تولید گیاهان یکدست و یکنواخت و عاری از انواع بیماری‌ها از مزایای تولید گیاهان به روش کشت بافت است.

موسوی اضافه کرد: تکنیک کشت بافت به عنوان ابزاری کارامد در ریزازدیادی، تکثیر، اصلاح و تولید گیاهان در شرایط کنترل شده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha