• چهارشنبه / ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۲:۱۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400111310046
  • خبرنگار : 71663

رزمایش حزب‌الله لبنان در بادیه سوریه

رزمایش حزب‌الله لبنان در بادیه سوریه
عکس تزئینی است

منابع خبری از برگزاری رزمایش حزب‌الله لبنان با سلاح‌های سنگین در صحرای سوریه خبر دادند.  

به گزارش ایسنا، به نقل از العربی الجدید، حزب الله لبنان، سه‌شنبه، رزمایشی را با موافقت نظام سوریه در منطقه صحرای سوریه که تحت کنترل دولت است برگزار کرد.

منابع خبری اعلام کردند در این رزمایش، حزب‌الله لبنان، از سلاح‌های‌ سنگین، پرتابگرهای متحرک موشکی و موشک‌های با برد بلند و متوسط استفاده کرد.

این رزمایش در راه مواصلاتی بین دو استان دیرالزور و تدمر، وسط صحرای سوریه سوریه برگزار شد.

یک منبع محلی از شهر "السخنه" در حومه شرقی حمص گفت که در نتیجه برگزار این رزمایش توسط حزب‌الله لبنان و بکارگیری موشک‌ها، هر از چند گاهی صدای انفجار در اطراف منطقه شنیده می‌شد.

از طرف دیگر، جنگنده‌های ارتش ترکیه سه‌شنبه، چهارمین نیروگاه وابسته به نیروگاه گاز و برق "السویدیه" واقع در حومه منطقه "المالکیه" در استان الحسکه در منتهی الیه شمال شرق سوریه را بمباران کردند.

منابع مطلع در این زمینه اعلام کردند که در این بمباران، تعدادی از نیروهای دموکراتیک سوریه(قسد) کشته و زخمی شدند.

علاوه بر این سه‌شنبه بر اثر انفجار مین به جای مانده از داعش در یک خودروی نظامی در صحرای "مسراب"، غرب استان دیرالزور، شرق کشور سوریه‌ یکی از رهبران فلسطینی "لواء القدس" کشته و همراهان وی مجروح شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۱۱-۱۳ ۱۴:۰۲

با برگزاری اینگونه رزمایش ها تمام مواضع آمریکائی را منهدم وبه جهنم تبدیل کنید کاری که ارتش 72ملت سنتکام آمریکا انجام میدهد و به جای عذرخواهی اعلام میکند خطای انسانی و تسلیحاتی بوده.....................