• یکشنبه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ / ۰۸:۰۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1400111712523
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

معاون دانشگاه علوم پزشکی استان:

28 کودک مبتلا به کرونا در مراکز درمانی کرمانشاه بستری هستند

28 کودک مبتلا به کرونا در مراکز درمانی کرمانشاه بستری هستند

ایسنا/کرمانشاه معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر 28 کودک مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند.

ابراهیم شکیبا در نشست ستاد مقابله با کرونای استان با بیان اینکه در آستانه پیک ششم کرونا هستیم، گفت: در سویه امیکرون با افزایش سریع موراد مبتلا مواجه هستیم و همین باعث ایجاد نگرانی شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در استان با افزایش بسیار موارد کرونا مثبت سرپایی مواجه هستیم، گفت: انتظار می رود در دو هفته آینده با افزایش موارد بستری و پس از آن با افزایش مرگ و میر ناشی از کرونا مواجه شویم.

معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه سویه امیکرون بیشتر کودکان را درگیر می کند، گفت: در حال حاضر 28 کودک با علائم کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند که 18 نفر آنها در مرکز استان و مابقی در شهرستانها بستری می باشند.

وی در ادامه به روند واکسیناسیون در استان اشاره کرد و گفت: تاکنون سه میلیون و 198 هزار دز واکسن کرونا در استان تزریق شده است.

شکیبا افزود: در حال حاضر 90.3 درصد جمعیت هدف استان(بالای 12 سال) دز اول و 80.1 درصد دز دوم  واکسن کرونا را تزریق کرده اند.

به گفته شکیبا تاکنون 31 درصد جمعیت هدف(بالای 18 سال) استان هم دز سوم واکسن واکسن کرونا را تزریق کرده اند و استان از این حیث از میانگین کشور جلوتر است.

وی گفت: تاکنون هفت درصد جمعیت 9 تا 12 سال استان هم واکسن کرونا زده اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha