• یکشنبه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۱:۴۶
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400111712803
  • منبع : نمایندگی خوزستان

وقتی نویسنده از مردم ناامید می‌شود

وقتی نویسنده از مردم ناامید می‌شود

ایسنا/خوزستان یک نویسنده و محقق ادبیات معتقد است: نبود استقبال مردم باعث یاس و ناامیدی نویسنده از نوشتن و چاپ کتاب می‌شود.

محمدحسین حکمت‌فر در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: پیشرفت چشمگیر فضای مجازی در سال‌های اخیر باعث شده مردم به ندرت کتاب بخوانند.

او خاطرنشان کرد: قیمت بالای کتاب نیز در کاهش سرانه مطالعه و خرید کتاب بی‌تاثیر نیست.

محمدحسین حکمت‌فر متولد ۱۳۳۲ ساکن دزفول است. او در سال ۸۷  به عنوان پژوهشگر نمونه استان خوزستان انتخاب شد. جمع‌آوری کتاب‌های خطی و تصحیح آنها، تصحیح دیوان‌های شاعران دزفول و شوشتر، جمع‌آوری اشعار و زندگینامه شاعران و بزرگان دزفول، جمع‌آوری مَثَل‌های دزفولی، معرفی اماکن تاریخی و… از جمله فعالیت‌هایی  است که دنبال می‌کند.

وی با اشاره به اینکه چاپ کتاب هم‌اکنون به صورت دیجیتال شده ادامه داد: قیمت بالای چاپ و انتشار کتاب باعث روی گردانی بیشتر مردم از خرید کتاب شده است.

از این نویسنده و محقق خوزستانی تا به امروز آثاری مانند «پیشوای آینده جهان یا مهدی موعود»، «کوه‌نامه زاگرس مرکزی در شمال دزفول»، «میثاق تبسم» (دیوان کیمیا جهرمی)، «دزفول در دوره مشروطیت» و... انتشار یافته‌اند.

به باور این ناشر: حمایت دولت، تبلیغ و تشویق مردم به کتابخانه داشتن در منزل، خرید کتاب وزارت ارشاد از ناشرها و اهدا به کتابخانه‌ها و هچنین قرار دادن سهمیه کاغذ در اختیار ناشران می‌تواند اقداماتی مثبت در جهت توسعه و رونق بازار کتاب و کتابخوانی باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha