• دوشنبه / ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۸:۵۰
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1400111814258
  • منبع : نمایندگی ایلام

امروز انجام شد

بهره‌برداری از محور سیروان- بدره و آغاز احداث راه اصلی لومار- قاضی‌خان

بهره‌برداری از محور سیروان- بدره و آغاز  احداث راه اصلی لومار- قاضی‌خان

ایسنا/ایلام امروز دو مراسم محور سیروان به بدره به بهره‌برداری رسید و عملیات اجرایی احداث راه اصلی لومار- قاضی خان آغاز شد.

مهندس «عبدالله بهادری» مدیرکل راه و شهرسازی استان اظهار کرد: طول کل محور احداث شده ۱۳ کیلومتر است که ۶ کیلومتر آن از سمت شهرستان سیروان قبلاً تکمیل شده  و حجم عملیات راه سازی در ۷ کیلومتر بعدی با توجه به وضعیت کوهستانی و رودخانه بزرگی که در مسیر قرار داشت بسیار زیاد بود و  برای اجرای آن یک تونل به طول۲۳۵ متر حفاری و تکمیل شد، پل بزرگ جابر هم در این مسیر با ۸ دهنه ۲۰ متری به پایان رسید ، حدود ۲۰ پل دیگر در مسیر احداث شد که در مجموع برای این محور ۴۷۵ میلیارد ریال اعتبار هزینه شد.

وی گفت:این طرح که با عرض ۹ متر اجرا شده است حدود ۸۵ کیلومتر ازمسیر ارتباطی شهرستان سیروان به سمت شهرستان‌های جنوبی استان(بدره، دره شهر و آبدانان) را کوتاه‌تر می‌کند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان در خصوص عملیات اجرایی مسیر لومار – قاضی خان نیز گفت: کل این مسیر ۲۱ کیلومتر است که هم اکنون فاز اول این طرح به طول ۱۱ کیلومتر اجرایی شد ، این قطعه با عرض ۱۲ متر با هدف اصلاح مسیر قدیمی لومار ( مرکز شهرستان سیروان) به قاضی خان و حذف پیچ‌های پرحادثه و غیر استاندارد مسیراجرایی می‌شود.

بهادری مبلغ قرارداد این طرح را نزدیک به ۱۵۵ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: در صورت تأمین اعتبار این طرح ظرف ۲۴ ماه به پایان خواهد رسید.

دکتر «بهرام‌نیا» استاندار ایلام در خصوص پروژههای افتتاحی و کلنگ‌زنی حوزه راه بین شهرستان‌های سیروان و بدره گفت: خوشبختانه امروز شاهد بهره‌برداری از یک طرح بسیار مهم راه‌سازی هستیم که با وجود طول کم اما تأثیر بسیار مهمی برای منطقه دارد چرا که علاوه بر کوتاه کردن مسیر به میزان قابل توجه، شهرستان سیروان را از بن بست بیرون آورده و مسیر مهمی برای ارتباط شهرستان‌های شمال و جنوب استان خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha