• سه‌شنبه / ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۰
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400111914601
  • خبرنگار : 50046

یک مسئول خبر داد:

توسعه گردشگری عشایری در منطقه گلیل شیروان از سال آینده

توسعه گردشگری عشایری در منطقه گلیل شیروان از سال آینده

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل امور عشایری خراسان شمالی از توسعه گردشگری عشایری در منطقه گلیل شیروان از سال آینده خبر داد.

محمدرضا قلی پور در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه گردشگری عشایری یکی از ظرفیت های گردشگری در این استان است، اظهارکرد: طی چند سال گذشته توسعه گردشگری در این منطقه در دستور کار قرار گرفت اما با شیوع ویروس کرونا مواجه شدیم و این ویروس ادامه این طرح را متوقف کرد.

وی گفت: در حال حاضر در این منطقه اجرای برخی از عملیات همچون ساخت سرویس های بهداشتی، مرمت و بازسازی جایگاه های سیاه چادر، ایجاد راه دسترسی مناسب در منطقه انجام شده است.

قلی پور افزود: یکی از مهمترین اقداماتی که باید برای توسعه گردشگری در یک منطقه انجام شود، موضوع آبرسانی است که پروژه آبرسانی پایدار در منطقه گلیل شیروان در دستور کار قرار دارد و تعدادی از سامانه های عرفی این منطقه از آب شرب بهره مند شده اند.

وی ادامه داد: تاکنون برای ایجاد زیرساخت های مناسب در منطقه گلیل برای عشایر این استان اعتبار ۱۵ میلیارد تومان هزینه شده است.

این مقام مسئول تاکیدکرد: زیرساخت های لازم برای توسعه گردشگری عشایری توسط این اداره کل تا مقدار زیادی تامین شده و برای ادامه کار باید بخش خصوصی نیز وارد کار شود و امر سرمایه گذاری را انجام دهد.

وی تصریح کرد: یکی از مزیت های توسعه گردشگری عشایری در یک منطقه ایجاد درآمد پایدار برای این افراد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha