• یکشنبه / ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۳
  • دسته‌بندی: کشتی، رزمی
  • کد خبر: 1400112418851
  • خبرنگار : 71506

رسیدگی به درخواست ابطال انتخابات تکواندو در دیوان عدالت اداری

رسیدگی به درخواست ابطال انتخابات تکواندو در دیوان عدالت اداری

جلسه بررسی شکایت یکی از اعضای مجمع انتخابات فدراسیون تکواندو از وزارت ورزش و جوانان صبح امروز (یکشنبه) در دیوان عدالت اداری برگزار شد.

امیرحسین شکری در گفت‌وگو با ایسنا، درباره برگزاری جلسه رسیدگی به شکایت از وزارت ورزش بابت انتخابات فدراسیون تکواندو، اظهار کرد: بنده به عنوان وکیل آقای حسینعلی نظری سرمربی تیم ملی پومسه و یکی از اعضای مجمع انتخاباتی فدراسیون تکواندو، علیه وزارت ورزش در دیوان عدالت اداری طرح شکایت کردم. طبق صورتجلسه امضا شده در مجمع انتخاباتی فدراسیون تکواندو، اعضای حاضر در مجمع ۵۷ نفر بودند که به استناد بند یک ماده ۱۵ اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی و بند ۵ ماده ۱۳ دستورالعمل شرایط اختصاصی نامزدهای داری وثاقت نحوه ثبت نام و رای گیری، برای انتخاب رییس فدراسیون به نصف +۱ رای اعضای حاضر در مجمع نیاز است که با احتساب ۵۷ عضو حاضر مجمع، فرد منتخب باید صاحب ۳۰ رای می‌شد اما متاسفانه آقای ساعی با کسب ۲۹ رای به عنوان رییس فدراسیون معرفی شد.

این وکیل دادگستری افزود: بر اساس قانون با توجه به اینکه آقای ساعی به حد نصاب تعیین شده آرا نرسیده بود، باید انتخابات به دور دوم کشیده می شد که اینکار صورت نگرفت و صورتجلسه امضا و تصویب شد. ما نیز به دنبال این اتفاق، علیه وزارت ورزش طرح دعوی کردیم و خواهان ابطال صورتجلسه امضا شده و انتخابات فدراسیون تکواندو شدیم.

وی تصریح کرد: امروز (یک‌شنبه) نیز جلسه رسیدگی با حضور آقای فلاح نماینده وزارت ورزش و آقای نیری نماینده فدراسیون تکواندو در دیوان عدالت اداری برگزار شد و دفاعیات خود را انجام دادند. ما نیز به بندهای قانونی فوق استناد کردیم و خواستار ابطال انتخابات شدیم.

شکری تاکید کرد: در شرایط فعلی خواستار دستور موقت برای جلوگیری از صدور حکم ریاست هادی ساعی شدیم تا دادگاه در نهایت حکم خود را در این‌باره صادر کند. ما پیش از این طی صحبتی که با معاونت ریاست جمهوری و وزارت ورزش داشتیم درخواست کرده بودیم حکم ریاست آقای ساعی صادر نشود اما دستور موقت آن را باید از دیوان عدالت اداری درخواست می کردیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۱۱-۲۵ ۰۰:۱۱

وکیل حسنعلی نظری نه بلکه پولادگر ودر پایان پولادگر رییس فدراسیون خواهد شد

avatar
۱۴۰۰-۱۱-۲۵ ۱۹:۳۱

پولادگر هم مثل ناطق نوری فدراسیون ارث باباشه پس بده نیست

avatar
۱۴۰۰-۱۱-۲۵ ۱۸:۰۲

سلام، اینکه افرادی آگاهانه، چوب برای چرخ فدراسیون تکواندو میگذارند، حرفی برای صحبت باقی نمی گذارد، اما وقتی دو نفر کاندید هستند، یکی معاونت وزیر ورزش را قبول می کند، و نفر بعدی باید رییس فدراسیون تکواندو شود، مگر اینکه پای نفرات دیگری در کار باشد، که بزودی مشخص خواهند شد، ما ورزشکاران صبرمان زیاد است،ولی امیدوارم کاسه صبر لبریز نگردد؟!!