به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این کارگاه با تدریس دکتر عباسعلی ساری ـ استادیار گروه آموزشی بهداشت مواد غذاییی دانشگاه بوعلی سینا، چهارشنبه چهارم اسفند از ساعت ۱۶ تا ۱۸ برپا میشود.
این کارگاه با مشارکت انجمنهای علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشگاه بوعلی سینا، دانشگاه شهید صدوقی یزد، دانشگاه سمنان و دانشگاه فسا از طریق نرمافزار ادوبی کانکت برپا میشود و علاقهمندان برای شرکت در آن و کسب اطلاعات میتوانند به شناسه @Veb_2022 پیام دهند.
انتهای پیام
نظرات