• چهارشنبه / ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۰:۳۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1400112720788
  • منبع : نمایندگی مازندران

۹۰۰ هکتار از اراضی ساری زیر کشت کلزا

۹۰۰ هکتار از اراضی ساری زیر کشت کلزا

ایسنا/مازندران مدیر جهاد کشاورزی ساری با اشاره به کشت ۹۲۳ هکتار کلزا در این شهرستان، پیش بینی کرد: امسال ۱۷۲۰ تن کلزا در ساری برداشت شود.

رضا پورفلاح با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال ۹۲۳ هکتار کلزا در شهرستان ساری کشت شد که ۷۴۳ هکتار آن در مزارع آبی و مابقی در مزارع دیم است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با بیان اینکه ۹۰۰ هکتار از این مزارع سبز شد، اضافه کرد: در ۶۷ هکتار مزارع کلزا مبارزه پیش رویشی و در ۶۱۹ هکتار مبارزه پس رویشی با علف های هرز انجام شد.

پورفلاح با اشاره به مصرف کود اوره در ۷۵۰ هکتار از اراضی کلزا و سولفات آمونیوم و ریزمغذی های بعنوان کود سرک در ۱۷۰ هکتار از مزارع کلزا، گفت: در ۷۷۵ هکتار از مزارع با آفات و ۵۱ هکتار نیز با بیماری ها مبارزه شد.

وی با اشاره به اینکه برداشت دانه روغنی کلزا از اواخر اردیبهشت ماه آغاز و تا اواسط خردادماه ادامه دارد، پیش بینی کرد: امسال هزار و ۷۲۰ تن دانه روغنی کلزا از مزارع این شهرستان برداشت شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha