داود شهرکی در گفت وگو با ایسنا افزود: استان با برخورداری از ظرفیت های مناسب برای اجرای طرح های توسعه ای، می تواند فرصتی برای شرکت ها و مجموعه های اقتصادی وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای ورود به این خطه از کشور باشد.
وی با اشاره به ظرفیت های معدنی استان اظهار داشت: در حال حاضر شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) که وابسته به وزارت کار است در طرح معدن طلا فعالیت می کند که می توان اینگونه فعالیت ها را برای ورود دیگر شرکت ها، نمونه قرار داد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گفت: انتظار ما از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که خیل گسترده ای از جامعه هدف از مردم کشور با خدمات آن سر و کار دارند این است تا از ظرفیت های اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان به نحو مطلوب در راستای کمک به پیشرفت و توسعه این استان و کشور استفاده کنند.
انتهای پیام




نظرات