• چهارشنبه / ۴ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۳:۳۵
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1400120403295
  • منبع : نمایندگی ایلام

ساختمان اورژانس مهران ساخته می‌شود

ساختمان اورژانس مهران ساخته می‌شود

ایسنا/ایلام استاندار ایلام گفت: برای ایجاد ساختمان اورژانس در شهرستان مهران ۹۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است

دکتر «حسن بهرام‌نیا» در بازدید از ساختمان مرکز مدیریت و فوریت‌های پزشکی شهر ایلام با اعلام این خبر که ۹۰ میلیارد ریال برای ایجاد ساختمان اورژانس در شهرستان مهران اختصاص یافته است، اظهار کرد: ایجاد اورژانس در مهران نیاز بود که با رایزنی‌های انجام شده اعتبار لازم برای ساخت آن اختصاص یافته است.

استاندار ایلام افزود: با رایزنی‌های انجام شده عملیات زیرساخت این پروژه برای خدمت رسانی به مردم و زائران عتبات عالیات آغاز می‌شود.

بهرام‌نیا تاکید کرد: همه مسئولان باید تمامی تلاش خود را برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام بکار گیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha