• چهارشنبه / ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۵
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1400121108423
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

کشف محموله ۲۰۰ هزار لیتری سوخت قاچاق در سیریک

کشف محموله ۲۰۰ هزار لیتری سوخت قاچاق در سیریک

ایسنا/هرمزگان فرمانده مرزبانی استان هرمزگان از کشف ۲۰۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در مرزهای آبی سیریک خبر داد.

سردار حسین دهکی صبح امروز (۱۱ اسفندماه) در تشریح این خبر اظهار کرد: با توجه به پیامدهای مخرب و تاثیرگذار پدیده قاچاق بر اقتصاد کشور، در راستای مبارزه بی امان با قاچاقچیان سوخت، برخورد قاطع با باندها و شبکه های سازمان یافته قاچاق کالا و ارز به صورت ویژه در دستور کار مرزبانان استان قرار گرفت.

وی افزود: مرزبانان با انجام اقدامات اطلاعاتی، مراقبت های ویژه و با تلاش شبانه روزی و فعالیت بی وقفه تعدادی از قاچاقچیان سوخت را شناسایی کردند.

سردار دهکی تصریح کرد: مرزبانان میناب و بندرعباس در یک عملیات منسجم در آب‌های خلیج فارس، ۳ فروند شناور را توقیف و ۴ عدد مشک ماری شکل حاوی ۲۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل را کشف کردند.

فرمانده مرزبانی استان هرمزگان در خاتمه با اشاره به اینکه دستگیری متهمان متواری در دستور کار قرار دارد، خاطرنشان کرد: کارشناسان ارزش محموله کشف شده را ۳۷ میلیارد و ۶۰۰میلیون ریال برآورد کرده اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha