• چهارشنبه / ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ / ۲۲:۳۸
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1400121108958
  • خبرنگار : 71429

رئیس قوه قضائیه در سفری از پیش اعلام نشده و با پرواز عمومی وارد هرمزگان شد

رئیس قوه قضائیه در سفری از پیش اعلام نشده و با پرواز عمومی وارد هرمزگان شد

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای لحظاتی پیش در سفری بدون پروتکل‌های تشریفاتی و از پیش اعلام نشده با پرواز عمومی وارد استان هرمزگان شد.

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، با عنایت به ابلاغ دستور رئیس قوه قضائیه مبنی بر حذف تشریفات و هزینه‌های زائد و لزوم اجرای یکپارچه و دقیق آن در قوه قضائیه و همچنین رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، سفر امروز رئیس دستگاه قضا به استان هرمزگان نیز همانند سفر چندی پیش وی به استان اصفهان، بدون تشریفات مرسوم صورت گرفت.

اتخاذ رویکرد مسئله‌محور و تخصص‌گرایانه در قبال چالش‌ها و آسیب‌ها موجود که به نحوی از انحاء مرتبط با وظایف و مسئولیت‌های دستگاه قضا بویژه در حوزه صیانت از حقوق عامه است، نقطه کانونی اقدامات، برنامه‌ها و سفرهای رئیس عدلیه در دور جدید محسوب می‌شود.

در همین راستا، رئیس دستگاه قضا امروز (چهارشنبه ۱۱ اسفند) در سفری از پیش اعلام نشده و بدون تشریفات، به استان هرمزگان به عنوان یکی از شاهرگ‌های حیاتی اقتصادی کشور و قطب ترانزیت و حمل‌ونقل کالا سفر کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha