جعفر رودری صبح امروز 12 اسفندماه در نهمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان کرمان گفت: آخرین وضعیت اعتبارات استان 989 میلیارد تومان ابلاغ هزینه ای داریم که 886 میلیارد تومان معادل 90 درصد آن تخصیص داده شده است.
وی با بیان اینکه آنالیزی از کسری ها صورت و به تهران ارسال تا تامین کسری انجام شود، افزود: تملک دارایی سرمایه ای 4 هزار و 266 میلیارد تومان ابلاغ شده است هزار و 493 میلیارد تومان معادل 35 درصد تخصیص داده شده است و از این هزار و 493 میلیارد تومان حدود هزار 183 میلیارد تومان آن اسناد خزانه و مابقی نقد است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان متوسط اعتبارات اسناد خزانه ای که به استان اختصاص داده شده را 28حدود درصد دانست ادامه داد: در حوزه استانی هزار و 35 میلیارد تومان اعتبارات تخصیصی اسناد خزانه است که حدود 21 درصد می شود و ما نسبت به زمان عقب هستیم.
وی عنوان کرد: با مشکل جذب اعتبارات در برخی از دستگاه ها مواجه شدیم و طبق مصوبه جلسه قبل مقرر شد که دستگاه های که تا 15 اسفند نتوانند اعتبارات خود را جذب کنند باید اعتبار آنها جابجا شود.
انتهای پیام




نظرات