• یکشنبه / ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400121511338
  • خبرنگار : 50175

مدیر آموزش‌وپرورش بروجرد:

فرهنگ انفاق و نیکوکاری در بین دانش آموزان توسعه یابد

فرهنگ انفاق و نیکوکاری در بین دانش آموزان توسعه یابد

ایسنا/لرستان مدیر آموزش‌وپرورش بروجرد گفت: فرهنگ انفاق و نیکوکاری در بین دانش آموزان توسعه یابد.

محمد مهرافزون در آیین نواختن زنگ احسان و نیکوکاری که امروز ۱۵ اسفندماه در دبستان اسلام‌آباد برگزار شد، ۱۴ اسفند را یادآور به بار نشستن شجره طیبه نهادی خواند که به دست رهبرکبیر انقلاب غرس شده است و اظهار کرد: ره‌آورد و ثمر این شجره طیبه یاری‌رساندن به محرومان و نیازمندان است.

وی تصریح کرد: این سنت‌ حسنه الهی در قرآن کریم و احادیث و سیره ائمه اطهار علیهم‌السلام مصادیق فراوانی دارد و در دیار مهر و محبت ایران عزیز با پیشینه و قدمت تاریخی همراه است.

مدیر آموزش‌وپرورش بروجرد از ادبیات کهن دین اسلام رسیدگی به نیازمندان یاد کرد و افزود: احیای سنّت حسنه انفاق و نیکوکاری، خاصه ترویج فرهنگ صدقه و انجام برخی فروعات دین، از جمله خمس و زکات، علاوه بر اینکه انجام تکلیف شرعی و اجتماعی است و مردم نیکوکار کشورمان با شرکت فعالانه در این مراسم، ایثار، همدلی و همگامی خود را با هموطنان نیازمند به نمایش می‌گذارند.

مهرافزون هدف از این آیین را توسعه فرهنگ انفاق و نیکوکاری در بین دانش آموزان دانست و خاطرنشان کرد: ما به‌عنوان متولیان تعلیم و تربیت این‌گونه مراسمات را در مدارس و بین دانش آموزان اجرا می‌کنیم تا موجب توسعه و ترویج فرهنگ انفاق، نودوستی، حفظ کرامت انسانی و بخشندگی و آموزش این فرهنگ به دانش آموزان باشیم و با تشویق و ترغیب دانش آموزان برای یاری‌رساندن به دیگران موجب نهادینه شدن فرهنگ احسان و نیکوکاری در جامعه می‌شویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha