• دوشنبه / ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1400121612246
  • خبرنگار : 50214

غرق شدن ۲ کودک در استخر ذخیره آب بهاباد یزد

غرق شدن ۲ کودک در استخر ذخیره آب بهاباد یزد

ایسنا/یزد فرمانده انتظامی شهرستان بهاباد یزد از غرق شدن دو برادر ۷ و ۱۰ساله در استخر ذخیره آب خبر داد.

 سرگرد «حبیب عباسی» در تشریح این خبر اظهار کرد: به دنبال تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ از یک مورد غرق‌شدگی در استخر ذخیره آب، بلافاصله عوامل انتظامی و امدادی به محل مورد نظر اعزام شدند.

وی افزود: در این حادثه دو برادر ۱۰ ساله و ۷ ساله در کنار استخر ذخیره آب در حال بازی بودند که براثر بی احتیاطی به داخل آن سقوط کرده و به دلیل عمق آب، دچار خفگی شده و جان خود را از دست دادند.

فرمانده انتظامی بهاباد بیان کرد: با تلاش عوامل آتش‌نشانی جسد دو  کودک از آب بیرون کشیده شده و با هماهنگی مرجع قضائی به پزشکی قانونی منتقل شدند.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرگرد عباسی در خصوص توجه والدین به فرزندانشان هشدار داد و گفت: والدین باید مواظب فرزندان خود باشند و از تنها گذاشتن آنها کنار استخر ها و کانال های آب خودداری کنند و بر بازی کردن فرزندان خود نظارت داشته باشند تا شاهد وقوع چنینن حوادث ناگواری نباشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha