• دوشنبه / ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400121612325

معاون وزیر صمت مطرح کرد:

کاهش ۱تا۶۱ درصدی قیمت ۵ هزار کالا

کاهش ۱تا۶۱ درصدی قیمت ۵ هزار کالا

ایسنا/فارس معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد که با اجرای طرحهای جدید، حدود ۵ هزار قلم کالا بین ۱ تا ۶۱ درصد کاهش قیمت داشته است.

عباس تابش، معاون وزیر و رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در دیدار با نماینده مقام معظم رهبری در استان فارس و امام جمعه شیراز، اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در زمینه تولید و توزیع کالا را حائز اهمیت دانست و مطرح کرد: شفاف‌سازی در زمینه عرضه کالا در بیش از ۸۴ هزار قلم با هزینه توزیع ۳۰ درصدی از محل تولید تا خرید مصرف‌کننده برنامه‌ریزی شده است که گام به گام این موضوع در قالب طرح درج قیمت تولیدکننده و در گام جدید آن راه‌اندازی و ایجاد سامانه مصرف‌کنندگان اجرا خواهد شد. 

به نقل از سازمان صمت فارس، تابش با بیان اینکه در عرضه کالاهای مختلف قیمت تولیدکننده مبنا خواهد بود، افزود: این معیار جایگزین ارائه فاکتور خواهد شد که تاکنون در نظام عرضه و تقاضا کاهش ۴۰ درصدی عرضه کالا را نتیجه داشته است.

وی با اشاره به ماده ۱۵ قانون نظام صنفی در عرضه کالاها، گفت: بر اساس این قانون خرده‌فروشان باید در عرضه کالا و خدمات نیز قیمت فروش و ارائه خدمات را شفاف به متقاضیان اعلام کنند که با اجرایی شدن طرح درج قیمت تولیدکننده تاکنون ۷ هزار کالا مشمول این طرح شده‌اند.

تابش گفت: بر اساس ارزیابی‌ها ۵ هزار کالا از یک تا ۶۱ درصد کاهش قیمت داشته‌اند.

معاون وزیر و رئیس سازمان مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در رابطه تامین کالا و تولید هیچگونه مشکلی نداریم، خاطرنشان کرد: به لحاظ ملی مشکلی در تامین کالاهای اساسی به ویژه در شب عید و ماه مبارک رمضان نداریم.

حمیدرضا ایزدی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس نیز با تاکید بر اهمیت کاهش مسیر عرضه و تقاضا کالاها و خدمات و شفاف‌سازی در این زمینه گفت: فرآیند تولید تا مصرف باید گام به گام باشد که شفافیت و نظارت بر توزیع محصولات بسیار حائز اهمیت است.

وی گفت: در بازار مصرفی باید در کنار نظارت و بازرسی مسئولان و کارشناسان دولتی، نظارت مردمی نیز حاکم شود.

رئیس سازمان صمت فارس با اشاره به اهمیت اطلاع‌رسانی در زمینه تحقق اهداف طرح درج قیمت تولیدکننده و خرید شفاف کالا، خاطرنشان کرد: در این زمینه برنامه‌ریزی و اقدامات متعدد انجام گرفته است که در آتی به صورت یک بسته اطلاع‌رسانی جامع و فراگیر این مهم به آگاهی عموم خواهد رسید تا موضوع با مدیریت و نظارت شهروندان به نتایج بهتری در راستای حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان منجر شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha