• چهارشنبه / ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ / ۰۸:۲۵
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1400121814055
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خواستار شد؛

از هنر بانوان سیستان و بلوچستان در کابین داخلی خودروهای سایپا استفاده شود

از هنر بانوان سیستان و بلوچستان در کابین داخلی خودروهای سایپا استفاده شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری سیستان‌ و بلوچستان گفت: محصولات فاخر صنایع دستی بانوان استان ظرفیت منحصربه‌فردی از هنر زنان ایران را به نمایش می‌گذارد و ضرورت دارد ویترینی از این محصولات، بخش داخلی کابین خودروهای سایپا را بیاراید.

به گزارش ایسنا، زهرا ابراهیمی در نشست با معاون بازاریابی و فروش شرکت خودروسازی سایپا اظهارداشت: دفتر امور بانوان و خانواده استانداری در راستای تحقق تاکیدات و اهداف استاندار برای شناسایی، توسعه کسب و کار و بازارسازی رایزنی‌هایی جدی با صنایع خودروسازی نظیر سایپا داشته است.

وی افزود: با توجه به ظرفیت ویژه هنر سوزن‌دوزی انتظار می‌رود بعد از شناسایی مجموعه‌های پرتلاش بویژه در سطح شهرستان‌ها ویترینی از آن در کابین داخلی خودروهای سایپا به نمایش درآید.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری سیستان‌ و بلوچستان تصریح کرد: نمونه‌های کیفی از محصولات صنایع دستی استان اراِِِئه و در سال آینده استفاده از آنان محقق می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha