• چهارشنبه / ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۶
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1400121814406
  • منبع : باشگاه دانشجویان

وبینار کشوری «مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی» برگزار می‌شود

وبینار کشوری «مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی» برگزار می‌شود

اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی کشور، وبینار کشوری «مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، "مفاهیم پایه"، "منابع آلودگی میکروبی"، "اصول طراحی بهداشتی"، "روش های خوب تولید"، "سیاست های مکمل!"، "مدیریت جامع آفات"، "صحه گذاری یا تایید بهداشتی؟!" و "مستندسازی" از جمله مباحث و سرفصل‌های آموزشی این دوره است.

این برنامه با تدریس دکتر رضا حاجی محمدی فریمانی، ۲۰ اسفمد ماه ساعت ۱۶ به صورت آنلاین برگزار می شود.

علاقه مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به شناسه IAFSSAU_admin@ مراجعه کنند.

وبینار کشوری «مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی» برگزار می‌شود

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha