• چهارشنبه / ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۵:۴۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1400121814707
  • منبع : شرکت اب‌منطقه‌ای اصفهان

از صبح امروز؛

نیروگاه برق‌آبی سد زاینده‌رود در مدار قرار گرفت

 نیروگاه برق‌آبی سد زاینده‌رود در مدار قرار گرفت

ایسنا/اصفهان معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان گفت: از صبح امروز نیروگاه برق‌آبی سد زاینده‌رود در مدار تولید قرار گرفت.

محمود چیتیان با اشاره به ذخیره ۱۵ درصدی آب در مخزن سد زاینده‌رود، اظهار کرد: نیروگاه برق‌آبی سد زاینده‌رود از صبح امروز هجدهم اسفندماه با توجه به افزایش دبی ورودی، افزایش حجم و ارتفاع آب سد، با توان نامی ۵۵ مگاوات ساعت در مدار تولید قرار گرفت.

وی افزود: حجم ذخیره آب در مخزن سد زاینده‌رود، ۱۸۰ میلیون مترمکعب و متوسط آب ورودی۶۱ و خروجی سد ۱۲ مترمکعب بر ثانیه است.

به گزارش ایسنا، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه ای اصفهان با اشاره به بارش‌ها در چلگرد که سرچشمه زاینده‌رود است، گفت: تا امروز ۹۵۷ میلی‌متر بارش گزارش شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha