• جمعه / ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ / ۲۰:۱۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1400122016042
  • خبرنگار : 50490

معاون اجرایی رئیس جمهور در جلسه شورای اداری بابل خبر داد

مولدسازی اموال، دستور کار دولت در سال ۱۴۰۱

مولدسازی اموال، دستور کار دولت در سال ۱۴۰۱

ایسنا/مازندران معاون اجرایی رئیس جمهور در جلسه شورای اداری بابل با بیان اینکه مولد سازی اموال دولت در سال ۱۴۰۱ به صورت جدی در دستور کار قرار دارد گفت: دولت تلاش می کند تا در بودجه ۱۴۰۱ استقراض از بانک مرکزی نداشته باشد.

سید صولت مرتضوی که در جریان سفر رئیس جمهور به مازندران در شهرستان های آمل و بابل حضور یافته بود در جلسه شورای اداری شهرستان بابل با تبریک اعیاد شعبانیه اظهار کرد: در این سفر اعتبار خوبی برای ساماندهی پسماند، ساماندهی تصفیه خانه های فاضلاب، تکمیل سدها و خطوط انتقال در نظر گرفته شد که باید تلاش وافری برای جذب اعتبار و منابع پیش بینی شده انجام گیرد تا محقق شود.

مرتضوی افزود : دولت تلاش می کند تا در بودجه ۱۴۰۱ استقراض از بانک مرکزی نداشته باشد و مولد سازی اموال دولت را به صورت جدی در دستور کار خود قرار دهد.

معاون اجرایی رییس جمهور با اشاره به اینکه هدف گذاری دولت رشد اقتصادی ۸ درصدی در کشور بوده که مقدمه آن ایجاد زیرساخت یک میلیون فرصت شغلی در سال است گفت: اگر بتوانیم به این رشد اقتصادی برسیم تورم را در کشور مهار کرده و ثبات اقتصادی محقق می شود.

مرتضوی با اشاره به اینکه بسیاری از کارخانجات و صنایع مازندران تعطیل یا نیمه تعطیل هستند و هنوز به ظرفیت اسمی نرسیده اند تا به رشد ۸ درصدی برسیم، تصریح کرد: مدیریت تورم ایجاد ثبات در بازار است.

وی با بیان اینکه امروز فریاد کشاورز در فروش برنج و مرکبات و صدای مصرف کننده از قیمت زیاد محصول درآمده است گفت: کشور بهشت دلالان و واسطه گران شده است که این موضوع ناشی از عدم ثبات اقتصادی است.

معاون اجرایی رئیس جمهور با اشاره به اینکه دولت در راستای ثبات اقتصادی گام برمی دارد، خاطرنشان کرد: همراهی نمایندگان با دولت رئیسی بسیار مطلوب است و باید دولت از بحران های گذشته که از دولت های قبلی بجا مانده عبور کند.

مرتضوی پسماند را دغدغه جدی دولت برشمرد و یادآور شد: سفری اختصاصی برای مسئله پسماند به شهرستان بابل خواهم داشت و نشستی برای حل این مشکل نیز با حضور مدیران بابل برپا خواهد شد که تصمیم اساسی اتخاذ و سریع اجرایی شود.

وی با اشاره وجود مشکلات اقتصادی، اشتغال و مسکن گفت: بسیاری از این مشکلات از سوء تدبیر است؛ باید در کنار این مشکلات خدمات ارزنده ای نیز که ارائه شده است برای مردم تبیین شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha