جشنواره فجر

  • دوشنبه / ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۸
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400122318295
  • خبرنگار : 50444

مدیرکل آموزش و پرورش استان خبر داد:

حضور ۲۵ هزار دانش آموز خراسان شمالی در اردوی مجازی راهیان نور

حضور ۲۵ هزار دانش آموز خراسان شمالی در اردوی مجازی راهیان نور

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی از حضور ۲۵ هزار و ۲۰۰ دانش آموز استان در اردوی مجازی راهیان نور خبر داد.

ابوالقاسم اکبری در آیین افتتاحیه راهیان نور مجازی دانش آموزی استان که ۲۳ اسفندماه در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: از ۲ روز گذشته تیم‌های رسانه‌ای و فرهنگی ما از استان به مناطق مورد نظر در جنوب کشور اعزام شدند تا محتوایی آنلاین برای دانش آموزانی که در این اردوی مجاز ثبت نام کرده اند، آماده کنند.

اکبری، اردوی های راهیان نور را حرکت ارزشمند تربیتی و فرهنگی دانست و ادامه داد: راهیان نور دانشگاه عظیم انسان سازی است می‌توان از آن به عنوان الگوی علمی پژوهشی در راستای اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت نام برد.

وی افزود: به دلیل شرایط کرونایی، مصوب شد تا اردوهای راهیان نور به صورت مجازی در کشور برگزار شود به همین دلیل از دانش آموزان استان نیز دعوت به عمل آمد تا برای اردوهای مجازی راهیان نور ثبت نام کنند.

وی ادامه داد: خانواده های دانش آموزان نیز می توانند در صورت تمایل در کنار فرزندانشان در این اردوی مجازی شرکت کرده و با اتصال نرم افزار شاد در تلفن همراه به تلویزیون به صورت خانوادگی در آن شرکت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha