• دوشنبه / ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ / ۲۰:۱۰
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400122318727
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

با پیگیری‌های استاندار محقق می‌شود:

موافقت با افزایش پروازهای بیرجند – تهران

موافقت با افزایش پروازهای بیرجند – تهران

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی با هدف پیگیری افزایش پروازهای استان امروز با مدیرعامل شرکت هواپیمایی پارس ایر دیدار و گفتگو کرد.

جواد قناعت امروز دوشنبه ۲۳ اسفند به همراه نماینده مردم شریف شهرستان های زیرکوه و قاینات در مجلس شورای اسلامی در راستای مطالبه به حق مردم در خصوص افزایش پروازهای استان با مدیرعامل شرکت هواپیمایی پارس ایر دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، قناعت در این دیدار ضمن تبریک اعیاد شعبان و با اشاره به اینکه وجود پروازهای منظم و مرتب یکی از دغدغه های مردم خراسان جنوبی است، گفت: امید است با همکاری بیشتر شرکت هواپیمایی پارس ایر شاهد افزایش پروازهای استان باشیم.

وی به ظرفیت‌های استان در حوزه‌های مختلف معدن، گردشگری و دانشگاهی اشاره کرد و ضمن تاکید بر لزوم برقراری پروازهای منظم در استان، گفت: با توجه به ظرفیت های فراوانی که در خراسان جنوبی در حوزه های مختلف وجود دارد، وجود پروازهای دائمی در استان از ضرورت ها است.

گفتنی است، طبق توافقات صورت گرفته در این دیدار مقرر شده است که پروازهای پارس ایر در ماه‌های نخست سال آینده(1401) در استان افزایش پیدا کند و از طرف دیگر برنامه ریزی برای زمان پروازها طوری باشد که استفاده درست و کامل از این پروازها صورت گیرد.

همچنین در خصوص پروازهای نوروز 1401 که مدتی پیش لغو شده بود، مقرر شد این موضوع با توجه به درخواست های فراوان استان و مردم تعدادی پرواز به ناوگان هوایی استان اضافه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha