• سه‌شنبه / ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ / ۰۷:۳۲
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1400122418831
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

 رئیس اورژانس پیش بیمارستانی هرمزگان خبرداد

۸۲ پایگاه شهری و جاده ای اورژانس هرمزگان آماده خدمات رسانی در نوروز ۱۴۰۱

۸۲ پایگاه شهری و جاده ای اورژانس هرمزگان آماده خدمات رسانی در نوروز ۱۴۰۱

ایسنا/هرمزگان  رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این نشست گفت: طرح امداد نوروزی از ۲۵ اسفند شروع و تا ۱۴ فروردین ادامه خواهد داشت. اورژانس پیش بیمارستانی به علت ماهیت شغلی آن، همیشه آماده به خدمت است.

دکتر حسین قاسمی در گفت و گو با ایسنا، بیان کرد: در ایام خاص، مثل ایام نوروز هم با توجه به اینکه پیش بینی شده است بیش از ۶ میلیون گردشگر به استان وارد شوند، نیاز است که تمهیداتی اتخاذ شود که اورژانس پیش بیمارستانی بتوانند با استفاده از ظرفیت های موجود، بهترین خدمات را به مسافران و همشهریان گرامی ارائه کنند.

وی اضافه کرد: به همین منظور تمام پایگاه زمینی، دریایی، هوایی، اتوبوس آمبولانس با تمام ظرفیت در آماده باش کامل خواهند بود همچنین  آمبولانس های این سازمان در مبادی ورودی شهرها و در حاشیه جاده در ساعت پیک تردد مستقر خواهند بود، یک پایگاه موقت نوروزی نیز در  بندر پل راه اندازی خواهد شد.

قاسمی درپایان خاطرنشان کرد: بیش از ۵۰۰ نفر نیروی خبره در ستاد اورژانس و ۸۲ پایگاه شهری و جاده ای این سازمان در ایام نوروز آماده خدمت خواهند بود، ستاد هدایت عملیات بحران این مرکز نیز ۲۴ ساعته آماده پایش و مدیریت بحران های احتمالی خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha