جشنواره فجر

  • پنجشنبه / ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۴:۵۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400122621105
  • خبرنگار : 50046

هشدار مدیر کل راهداری استان به رانندگان متخلف:

۹۰ درصد از سامانه های کنترل سرعت در خراسان شمالی فعال است

۹۰ درصد از سامانه های کنترل سرعت در خراسان شمالی فعال است

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی گفت: ۹۰ درصد از سامانه های کنترل سرعت در این استان فعال است و تخلف متوسط سرعت نیز اعمال قانون می شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی این اداره کل، جعفر شهامت اظهار کرد: از تعداد ۲۹ سامانه کنترل سرعت نصب شده در راه های استان، ۹۰ درصد فعال هستند.

وی با اشاره به اینکه برخی از سامانه ها بصورت دو طرفه بوده افزود: تعداد کل دوربین ها ۴۵ دستگاه است.

شهامت ادامه داد: ضمنا متوسط سرعت در جاده های استان فعال شده و از ساعت صفر تا ۷:۳۰ صبح دیروز ۲۵ اسفندماه تعداد ۱۳۹ تخلف ثبت و تعداد ۱۰۰ مورد به پلیس راهور ناجا ارسال شده است.

وی بیان کرد: هر درصد افزایش سرعت بطور متوسط چهار درصد به تلفات تصادفات جاده ای اضافه می کند و به همین سبب کنترل سرعت در راه ها و استفاده از کمربند ایمنی در خودرو و بحث خواب آلودگی رانندگان مهمترین عوامل تشدید تلفات تصادفات در راه ها هستند.

شهامت افزود: با توجه به تاکیدات عالی ترین سطوح نظام و وزیر راه و شهرسازی و ریاست سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و استاندار، تشدید کنترل تخلفات و ارتقای ایمنی سفرهای نوروزی مهمترین اولویت طرح نوروزی ۱۴۰۱ دستگاه های فعال در این طرح است و تمامی همکاران فعال راهداری در کنار پلیس راه و دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان، برنامه های نظارتی ویژه را طی این ایام اجرا می کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha