• شنبه / ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400122822024
  • خبرنگار : 50378

/نوروز ۱۴۰۱/

استفاده حداکثری از ظرفیت دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی برای خدمات‌رسانی به زائران

استفاده حداکثری از ظرفیت دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی برای خدمات‌رسانی به زائران

ایسنا/خراسان رضوی قائم مقام رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی بر استفاده حداکثری از ظرفیت دستگاه‌های نظارتی استان برای خدمات رسانی مطلوب به زائران در نوروز ۱۴۰۱ تاکید کرد.

حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی که در استانداری برگزار شد با بیان این مطلب اظهار کرد: با تمهیدات اندیشیده شده توسط کمیته‌های ۱۴ گانه خدمات سفر در استان، از ۲۵ اسفندماه جاری عملیات اجرایی خدمات‌رسانی به زائران نوروزی در شهرستان‌های مختلف خراسان رضوی آغاز شده است.

وی با اشاره به شروع خدمات‌رسانی ایستگاه استقبال از بهار در محور نیشابور به مشهد عنوان کرد: نماینده تمامی کمیته‌های ستاد اجرایی خدمات سفر به صورت ۲۴ ساعته در این ایستگاه حضور داشته باشند. به ‌منظور خدمات‌رسانی شایسته به زائران، مکان مناسب برای استقرار نمایندگان کمیته‌های مورد نظر در کمپ غدیر مورد توجه ویژه و در دستور کار قرار گیرد.

قائم مقام رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی با اشاره به تصمیمات ستاد اجرایی خدمات سفر استان ابراز کرد: با توجه به حجم زیاد ورود زائران در مسیر داورزن به مشهد تعداد پایگاه‌های امداد و نجات در این محور به ۲ ایستگاه افزایش خواهد یافت.

گنابادی‌نژاد با اشاره به افزایش تعداد گردشگران در شهر تاریخی توس و آرامگاه فردوسی اضافه کرد: در راستای سرویس‌دهی مطلوب شبکه‌های تلفن همراه در محدوده بولوار توس و آرامگاه فردوسی تمهیدات ویژه‌ای در دستور کار قرار گرفته است. همچنین پوشش آنتن‌دهی و سرویس اینترنت به‌ صورت مصداقی در سطح شهرستان مشهد مقدس به صورت روزانه رصد شود.

وی در خصوص تمهیدات لازم برای جلوگیری از ازدحام جمعیت زائران و مسافران هنگام بازگشت از مشهد تشریح کرد: با توجه به کمبود ناوگان اتوبوس برون شهری برای استفاده از اتوبوس‌های شهری در بازگشت زائران، جلسه تشکیل و موضوع تعیین تکلیف خواهد شد.

بر اساس گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی، سید جواد موسوی در ادامه جلسه اظهار کرد: اعلام ظرفیت اشغال دقیق اماکن اقامتی به صورت روزانه، تامین ۲۰۰۰ فضای پارک خودرو در محدوده خیابان امام رضا(ع) مشهد، اطلاع رسانی دقیق و فوری از شرایط جوی از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha