• دوشنبه / ۱ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1401010100105
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

استمرار نظام مراقبت سندرومیک بیماری ها در پایانه مرزی میرجاوه

استمرار نظام مراقبت سندرومیک بیماری ها در پایانه مرزی میرجاوه

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان میرجاوه گفت: نظام مراقبت سندرومیک بیماری ها بصورت کارآمد و قدرتمند بر پایانه مرزی میرجاوه حاکم بوده و کلیه اتباع ایرانی و خارجی در هنگام ورود به کشور بصورت دقیق مورد ارزیابی قرار گرفته و اتباع خارجی در صورت مثبت شدن تست کووید به کشور پاکستان بازگشت داده می شوند .

به گزارش ایسنا- دکتر مصطفی احمدی مقدم ادامه داد: با بیان اینکه پایانه مرزی میرجاوه بعنوان گذرگاهی بین المللی شاهد تردد روزانه بیش از ۴۰۰ نفر مسافر پاکستانی در دو سوی مرز بوده و همواره از مهمترین نقاط مدنظر سیستم بهداشت و درمان و دانشگاه علوم پزشکی در کنترل بیماری ها بوده است گفت: در سالی که گذشت بیش از ۲۴۱۱۷ نفر مسافر از طریق پایانه مرزی وارد کشورمان شده اند که از کلیه افراد ورودی تست کووید اخذ شده است.

وی افزود: از میان نمونه های گرفته شده تعداد ۱۰۱۶ مورد مثبت کووید شناسایی که تعداد ۹۲۲ نفر تبعه خارجی بوده اند و از ورود کلیه اتباع خارجی دارای نتیجه تست مثبت به کشور پیشگیری به عمل و به کشور پاکستان بازگشت داده شده اند .

به گفته دکتر احمدی همکاران شاغل در واحد مراقبت بهداشتی مرزی میل ۷۲ میرجاوه بعنوان مرزبانان سلامت کشور با هشیاری تمام در جبهه سلامتی خدمت می نمایند تا بیماری های واگیر و نوظهور سلامتی هم میهنان عزیزمان را تهدید نکند.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha