• چهارشنبه / ۳ فروردین ۱۴۰۱ / ۰۷:۵۵
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1401010300878
  • خبرنگار : 50126

افزایش ۴۴درصدی تردد وسایل نقلیه در محورهای استان 

افزایش ۴۴درصدی تردد وسایل نقلیه در محورهای استان 

ایسنا/ایلام رئیس پلیس راه استان از افزایش ۴۴درصدی تردد وسایل نقلیه در اوایل تعطیلات نوروزی خبر داد. 

سرهنگ "ابوالفضل کهزادی" اظهار کرد: بر اساس پایش صورت گرفته از دوربین های تردد جاده ای در ابتدای سفرهای نوروزی  ، تردد وسایل نقلیه افزایش قابل توجهی نشان می دهد .

وی افزود: با توجه به حذف محدویت های کرونایی و شروع سفرهای نوروزی این حجم از تردد و ترافیک در محور های استان پیش بینی شده بود ، که در بررسی دوربین ها مشخص شد که تردد وسایل نقلیه در مدت مشابه سال گذشته ۴۰درصد افزایش دارد.

کهزادی یادآور شد: در پایش صورت گرفته ، محورهای ایلام-صالح آباد و ایلام - سرابله ،بیشترین تردد را در این ایام داشته اند .

به گزارش ایسنا، به نقل از کانال اطلاع رسانی پلیس ایلام، رئیس پلیس راه استان تصریح کرد: از همه شهروندان و رانندگان انتظار داریم که در این ایام احتیاط کامل و رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را در حین رانندگی در دستور کار خود قرار دهند و با ارتکاب تخلفات حادثه ساز باعث بروز تصادفات ناگوار نشده و نوروز را به کام خود تلخ نکنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha