• چهارشنبه / ۳ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۷:۱۸
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1401010301164
  • منبع : نمایندگی کردستان

جاذبه‌های کردستان در کشور و دنیا بی‌نظیر است

جاذبه‌های کردستان در کشور و دنیا بی‌نظیر است

ایسنا/کردستان معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، گفت: «استان کردستان و شهرستان مریوان دارای جاذبه‌های گردشگری فراوان و بی‌نظیری در سطح کشور و دنیا است.

جواد واحدی روز چهارشنبه ۳ فروردین ماه ۱۴۰۱ در این خصوص اظهار داشت: «پس از سفری که به کردستان داشتم زیبایی‌هایی در این استان دیدم که در کشور و دنیا بی‌نظیر بود و این جاذبه‌های زیبا از شهر سنندج شروع و در سراسر استان پراکنده است.» 

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، عنوان کرد: «توفیقی پیدا شد تا با همراهی یعقوب گویلیان مدیرکل میراث‌فرهنگی کردستان به شهرستان بسیار زیبای مریوان سفر کنم و از نزدیک دریاچه زریبارآب شیرین این شهر را که یکی از جاذبه‌های طبیعی و کم‌نظیر کشور و دنیا است، ببینم.» 

او به مردم مهمان‌نواز روستای دره‌تفی در کنار دریاچه زریبار اشاره کرد و افزود: «نکته‌ بسیار حائز اهمیت زیبا در این روستا، دوستی مردم این منطقه و هم‌زیستی آن‌ها با لک لک‌هایی بود که اواخر اسفندماه هر سال از سیبری به روستاهای اطراف دریاچه زریبار می آیند.» 

دکتر واحدی، یادآور شد: «کردستان با تمام داشته‌هایش زیباست و از تمامی مسافران و مردم عزیز کشورم دعوت می‌کنم به این استان سفر کرده و از قابلیت‌های طبیعی و بی‌نظیر کردستان به‌ویژه دریاچه زریبار دیدن نمایند.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha