• شنبه / ۶ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۰:۵۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401010602183
  • خبرنگار : 50176

خرم‌آباد و دلفان در وضعیت نارنجی کرونایی

خرم‌آباد و دلفان در وضعیت نارنجی کرونایی

ایسنا/لرستان شهرستان دورود در وضعیت آبی، هشت شهرستان در شرایط زرد و خرم‌آباد و دلفان در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارند.

 بر اساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شهرستان‌های خرم‌آباد و دلفان همچنان در وضعیت نارنجی قرار دارند.

شهرستان‌های بروجرد، کوهدشت، الیگودرز، سلسله، ازنا، پلدختر، چگنی و رومشکان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند و شهرستان دورود در وضعیت آبی قرار گرفت.

هفته گذشته خرم‌آباد، بروجرد، دلفان، سلسله، پلدختر و رومشکان در شرایط نارنجی و دورود، کوهدشت، الیگودرز، ازنا و چگنی در وضعیت زرد قرار داشتند.

لازم به ذکر است، از ابتدای شیوع کرونا تاکنون آمار قربانیان کرونا در لرستان به دو هزار و ۸۰۵ نفر رسیده است و ۲۱۵ هزار و ۴۹۵ لرستانی به کرونا مبتلا شده‌اند، هم‌اکنون در مراکز درمانی لرستان ۱۰۱ بیمار کرونایی بستری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha