• چهارشنبه / ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۴:۴۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401011004388
  • خبرنگار : 50167

معرفی بیش از ۶۰ مرکز تهیه و توزیع غذا در زنجان به مراکز قضایی

معرفی بیش از ۶۰ مرکز تهیه و توزیع غذا در زنجان به مراکز قضایی

ایسنا/زنجان معاون بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت: بیش از ۶۰ واحد متخلف تهیه و توزیع غذا در استان زنجان پلمب و به مراکز قضایی معرفی شد.

مشهود نقی‌لو در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با طرح سلامت نوروزی، اظهار کرد: طرح تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع غذا از ۲۵ اسفندماه پارسال آغاز شده و تا ۲۰ فروردین‌ماه امسال‌ ادامه دارد.

وی با بیان اینکه تاکنون ۷۰۰۰ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع غذا توسط بازرسان در استان زنجان انجام شده است، افزود: طی بازدیدهای انجام شده بیش از ۶۰ واحد متخلف پلمب و به مراکز قضایی معرفی شدند.

این مسئول تصریح کرد: روغن سوخته و استفاده از آن در تهیه مواد غذایی مهم‌ترین تخلف و نقطه مشترک بین رستوران‌ها و مراکز متخلف بازدید شده بود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی استان، گفت: بررسی کیفیت مواد غذایی اولیه، تاریخ مصرف و انقضای محصولات و مواد اولیه و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از جمله مهم‌ترین نکات در بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بوده است.

نقی‌لو خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، موارد را با شماره ۳۳۰۱۹۰ سامانه‌ گزارش تخلفات بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان اطلاع دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha