مشهود نقیلو در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با طرح سلامت نوروزی، اظهار کرد: طرح تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع غذا از ۲۵ اسفندماه پارسال آغاز شده و تا ۲۰ فروردینماه امسال ادامه دارد.
وی با بیان اینکه تاکنون ۷۰۰۰ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع غذا توسط بازرسان در استان زنجان انجام شده است، افزود: طی بازدیدهای انجام شده بیش از ۶۰ واحد متخلف پلمب و به مراکز قضایی معرفی شدند.
این مسئول تصریح کرد: روغن سوخته و استفاده از آن در تهیه مواد غذایی مهمترین تخلف و نقطه مشترک بین رستورانها و مراکز متخلف بازدید شده بود.
معاون بهداشت دانشگاه علومپزشکی استان، گفت: بررسی کیفیت مواد غذایی اولیه، تاریخ مصرف و انقضای محصولات و مواد اولیه و رعایت دستورالعملهای بهداشتی، از جمله مهمترین نکات در بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بوده است.
نقیلو خاطرنشان کرد: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، موارد را با شماره ۳۳۰۱۹۰ سامانه گزارش تخلفات بهداشتی دانشگاه علومپزشکی استان زنجان اطلاع دهند.
انتهای پیام


نظرات