• سه‌شنبه / ۱۶ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۷:۰۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1401011608142
  • خبرنگار : 50136

معاون استاندار آذربایجان غربی:

دستگاههای متولی بر جلوگیری از گرانفروشی گوشت در آذربایجان غربی نظارت داشته باشند

دستگاههای متولی بر جلوگیری از گرانفروشی گوشت در آذربایجان غربی نظارت داشته باشند

ایسنا/آذربایجان غربی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی گفت: باید به سمت تبدیل کشتارگاههای سنتی به صنعتی حرکت کنیم.

یاسر رهبردین امروز ۱۶ فروردین در جلسه کمیته ساماندهی کشتارگاههای دامی استان با تاکید بر تامین مایحتاج ضروری مردم، افزود: محصول گوشت قرمز و سفیدی که به مردم استان ارائه می شود، در کنار رعایت تمامی اصول بهداشتی از کشتارگاه تا محل عرضه به شهروندان، باید از کیفیت و قیمت مطلوبی برخوردار باشد.

وی در ادامه کارشناسی و تدوین یک برنامه مدون برای تاسیس واحدهای صنعتی و تولیدی را ضروری دانسته و خاطرنشان کرد: باید به سمت تبدیل کشتارگاههای سنتی به صنعتی حرکت کنیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی  همچنین با اشاره به ضرورت توجه به مقوله اشتغالزایی در صدور مجوز و تاسیس واحدهای صنعتی و تولیدی، افزود: نیاز شهرستان های آذربایجان غربی درخصوص تاسیس واحدهای صنعتی و تولیدی جدید بررسی شود تا نتیجه حمایت از طرح های توسعه ای، برای استان و شهرستان مدنظر مفید باشد.

رهبردین در پایان با تاکید بر نظارت مستمر بر ارائه محصولات توسط کشتارگاهها بخصوص کشتارگاههای سنتی، تصریح کرد: دستگاههای متولی نظارت جدی بر عرضه مناسب محصول و جلوگیری از گرانفروشی گوشت قرمز و سفید در سطح استان داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha