• چهارشنبه / ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۲:۲۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401011708698
  • خبرنگار : 50228

مربی تیم‌ملی:

هدف حفظ جایگاه ایران در دو و میدانی پیوند اعضا جهان است / خوزستان در میزبانی سنگ تمام گذاشت

هدف حفظ جایگاه ایران در دو و میدانی پیوند اعضا جهان است / خوزستان در میزبانی سنگ تمام گذاشت

ایسنا/خوزستان مربی تیم‌ملی دو و میدانی پیوند اعضا با تمجید از شرایط میزبانی اهواز از اردوی تیم‌ملی، گفت: مسئولان خوزستان سنگ تمام گذاشتند.

محسن ربانی در گفت و گو با ایسنا، درباره نخستین مرحله اردوی تیم‌ملی دو و میدانی پیوند اعضا با هدف آماده‌سازی ورزشکاران برای حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان در کشور استرالیا از ۱۵ فروردین در اهواز، اظهارکرد: پس از همه‌گیری کرونا، اردوی تیم‌ملی به تعویق افتاد اما خوشبختانه بعد از مدت‌ها برگزار شد. در اردوی اهواز ۳۵ ورزشکار و مربی مرد و ۱۹ ورزشکار و مربی زن حضور دارند.

وی بیان کرد: در روزهای ابتدایی اردو هستیم و از آن‌جا که تا آغاز مسابقات جهانی زمان داریم، هنوز تعداد نهایی افراد اعزامی به استرالیا مشخص نیست. کاروان ایران در دوره قبلی این رقابت‌ها با مدال های خوشرنگی که ورزشکاران کشورمان کسب کردند، توانستیم روی سکو باشیم و این اتفاق بسیار بزرگی بود که ایران توانست پس از انگلیس و آمریکا مقام سوم را به دست آورد.

مربی تیم‌ملی دو و میدانی پیوند اعضا گفت: تلاش این است که بتوانیم جایگاه ایران را دو و میدانی پیوند اعضا جهان حفظ کنیم و نماینده شایسته‌ای برای کشور باشیم.

وی در ادامه با تمجید از شرایط میزبانی اهواز از این اردو، عنوان کرد: هوای اهواز عالی است و مسئولان سنگ تمام گذاشتند و همه تلاش می‌کنند تا اردونشینان در شرایط بسیار خوبی به تمرین بپردازند که جا دارد از هیات ورزشی پیوند عضا و بیماران خاص خوزستان و فدراسیون برای برگزاری این اردوی منظم تشکر کنم.

ربانی درباره حضور هشت خوزستانی در این مرحله از اردوی تیم‌ملی نیز گفت: خوزستان هیات فعالی دارد و از ورزشکاران خوبی هم بهره می‌برند. همان‌طور که آقای فتاحی رییس هیات ورزشی پیوند اعضا و بیماران خاص خوزستان به وضعیت ورزشکاران این استان امیدوار است، ورزشکاران آن‌ها در جریان اردوی تیم‌ملی بسیار خوب تمرین می کنند و امیدوارم آن‌ها به نرم‌های تعیین شده برسند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha