• چهارشنبه / ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۵:۲۵
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1401011708951
  • خبرنگار : 71640

سازمان تعزیرات اعلام کرد

آغاز طرح ضیافت ۱۴۰۱ و ابلاغ دستورالعمل اجرایی به استان‌ها

آغاز طرح ضیافت ۱۴۰۱ و ابلاغ دستورالعمل اجرایی به استان‌ها

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی از آغاز طرح ضیافت ماه مبارک رمضان و ابلاغ دستور العمل رئیس سازمان تعزیرات حکومتی به مدیران کل استانی خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از سازمان تعزیرات حکومتی، محسن عسکری گفت: نظر به اینکه یکی از راهبردهای دوره جدید سازمان تعزیرات حکومتی «حضور موثر» در بازار است، این مهم از طریق اجرای گشت‌های مشترک و سیار قابل تحقق خواهد بود.

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی تصریح کرد: بر همین اساس دستورالعمل طرح ضیافت در ۸ ماده و ۷ تبصره تهیه و از سوی رئیس سازمان به مدیران کل استانی ابلاغ شده است که در این طرح  بر حضور حداکثری و موثر در سطح بازار و نظارت مستمر بر توزیع کالاهای هدف و مایحتاج عمومی مردم در ماه مبارک رمضان تاکید شده است.

وی در خصوص کالاهای هدف این طرح  اظهار کرد: این طرح با محوریت نظارت بر گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ، برنج، روغن، قند و شکر، خرما، شیرینی جهات از جمله زولبیا و بامیه، سبزیجات، آش، حلیم و سایر کالاهایی که حسب وضعیت بومی هر استان مایحتاج عمومی در ماه مبارک رمضان محسوب می‌شود.

عسکری در پایان گفت: اولویت انجام بازرسی گشت‌های موضوع این دستورالعمل، مراکز عمده عرضه و فروش، میادین میوه و تره‌بار، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و واحدهای صنفی عمده و خرده فروشی خواهد بود. این طرح با قاطعیت تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد و هم‌وطنان می‌توانند شکایات و گزارش‌های تخلفات را از طریق سامانه t۱۳۵.ir  به سازمان تعزیرات حکومتی اعلام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha